Άννα Ανδριανού: «Τα ζώα δεν είναι υποκατάστατα των παιδιών»

2
9
Άννα Ανδριανού Τα ζώα δεν είναι υποκατάστατα των παιδιών

Μπορεί να μην έχει παιδιά, αλλά έχει πολύ αγάπη για τα ζώα. «Αγαπώ πολύ τα ζώα γιατί έχουν μια αθωότητα και μια σύνδεση με τη φύση και τον Θεό που οι άνθρωποι την έχουμε χάσει. Όχι, δεν είναι υποκατάστατα των παιδιών. Τα παιδιά στην κοινωνία μας τα έχουν στα όπα- όπα, είναι πάνω απ’ όλους, ενώ τα ζώα είναι αναλώσιμα, θύματα της σκληρότητάς μας, για κάποιους «σκουπίδια».  Γι’ αυτό τα υπερασπίζομαι όσο περισσότερο μπορώ», δήλωσε στο You και συνέχισε για το έργο της Εριέττας Κούρκουλου για τα αδέσποτα. «Την Εριέττα δεν την γνωρίζω αλλά η επαφή μου με εκατοντάδες ζωόφιλους ακτιβιστές με έπεισε ότι σαν άνθρωποι είναι μπροστά. Και είναι οι καλύτεροι που έχω συναντήσει». 

newest oldest most voted
Notify of
γη
Guest
γη

η διάκριση προς τα ζώα φαίνεται από τα πολύ απλά.. στα μέσα μεταφοράς απαγορεύονται τα μεγαλόσωμα εκτός από τους συνοδούς τυφλών.. ενώ σ’όλες τις πολιτισμένες πόλεις επιτρέπονται

Σωστη
Guest
Σωστη

Συμφωνω και επαυξανω ,τωρα θα μπουν αυτοι που “αγαπανε τα παιδια” και ειναι και ανθρωποι της εκκλησιας αλλα θελουν να ριξουν φολες σοτι εχει 4 ποδια για ν αρχισουν το κυρηγμα γιατι δε ταιζεται ενα παιδακι αντι για σκυλακι κλπ κλπ. Οι γνωστοι παπαρολογοι και επιλεκτικα ευαισθητοι ανθρωποι του θεου.