Αγγελικη Ηλιάδη: «Από τη στιγμή που έκανα το παιδί άρχισα να φοβάμαι τα αεροπλάνα»

0
2
Αγγελικη Ηλιάδη Από τη στιγμή που έκανα το παιδί άρχισα να φοβάμαι τα αεροπλάνα

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη εμφανίστηκε η Αγγελική Ηλιάδη, το μεσημέρι της Πέμπτης και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τις φοβίες της και το πόσο άλλαξαν τον χαρακτήρα της όσα έζησε μέχρι σήμερα.

 

Για τις φοβίες που έχει, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Γενικότερα, τα πράγματα είναι περίεργα. Από τότε που έγινα μαμά με έπιασαν όλες οι φοβίες, όλα τα άγχη. Εκείνη τη στιγμή άρχισα να βλέπω τα πάντα διαφορετικά. Έχω πάει Αμερική, Αυστραλία, παντού, αλλά από τη στιγμή που έκανα το παιδί άρχισα να φοβάμαι τα αεροπλάνα».

 

Πόσο άλλαξε, όμως, ο χαρακτήρας της μετά από όσα έχει ζήσει; Η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογήθηκε: «Σαφώς και έχω αλλάξει πάρα πολύ σαν άνθρωπος. Δεν έχω γίνει πιο σκληρή. Νομίζω μικρότερη μπορεί να ήμουν λιγότερο συναισθηματική, ψυχρή σε κάποια πράγματα. Όσα έχω ζήσει με έχουν κάνει πιο ευαίσθητη, σαφώς πολύ πιο δυνατή, χωρίς όμως αυτό να μεταφράζεται σε σκληρότητα. Προσπαθώ να μη χάνω την ουσία», τονίζοντας παράλληλα: «Ήμουν πάρα πολύ κλειστός άνθρωπος. Από κάποια στιγμή και μετά συνειδητοποίησα ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Ξέρω πολύ καλά πως οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, με αγαπούν γι’ αυτό που είμαι. Και αυτό θέλω, δεν θέλω να δείξω κάτι άλλο».