Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν είμαι σίγουρος αν ήθελε και να πάει, η Ζέτα στο Dancing.»

0
2
Γιάννης Ζουγανέλης Δεν είμαι σίγουρος αν ήθελε και να πάει η Ζέτα στο Dancing

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου, της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε για τηνΖέτα Μακρυπούλια, στην κάμερα του Πρω1νού.


Ο ηθοποιός, συμπρωταγωνιστής, τη φετινή σεζόν με την όμορφη ηθοποιό και πρώην παρουσιάστρια του Dancing,  Ζέτα την υποστήριξε, λέγοντας ότι είναι μια αδικημένη προσωπικότητα των media. «Ακούγονται πολλά και χυδαία πράγματα που δεν ισχύουν.» όσο για την αντικατάσταση της Μακρυπούλια από το DWTS4, είπε: «Δεν είμαι σίγουρος αν ήθελε και να πάει». Μήπως τελικά την απάντηση για την απουσία της Ζέτας από το χορευτικό σόου, να μας την έδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης;


Οι δύο ηθοποιοί, συμπρωταγωνιστούν στη φετινή παράσταση Κάποιοι το προτιμούν καυτό, Sugar , μία παράσταση που μάλλον θα μας εντυπωσιάσει και αν κρίνουμε και από τις δηλώσεις συμπαράστασης του ηθοποιού, το κλίμα μεταξύ των πρωταγωνιστών, φαίνεται να είναι πολύ καλό. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους δηλώσεις, μάλλον θα έχει κουραστεί να κατηγορούν την Ζέτα Μακρυπούλια.