Συναγερμός στις ΗΠΑ – Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο στο Λος Άντζελες

0
4
Συναγερμός στις ΗΠΑ  Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο στο Λος Άντζελες

Πανικός επικρατεί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, καθώς στις 9.30 π.μ. τοπική ώρα ένας άνδρας άνοιξε πυρ στον τερματικό σταθμό 3, ο οποίος αμέσως εκκενώθηκε. Σύμφωνα με τις αρχές, έχουν τραυματιστεί τρεις άνθρωποι. 

Τα τηλεοπτικά κανάλια έδειξαν εικόνες από το αεροδρόμιο στις οποίες διακρίνονται επιβάτες να τρέχουν από τους Τερματικούς Σταθμούς 2 και 3, μετά τους πυροβολισμούς.

Το τοπικό κανάλι CBS μετέδωσε ότι τρεις άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία και ο ένας από αυτούς φέρει τραύμα από σφαίρα στο πόδι. Σύμφωνα με την πηγή αυτή, ένας άνδρας οπλισμένος με τουφέκι κατάφερε να περάσει από τα μέτρα ασφαλείας του αεροδρομίου και να ανοίξει πυρ στο χώρο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη.

ΦΩΤΟ twitter @jforstrom
ΦΩΤΟ twitter @jforstrom

Η διεύθυνση του αεροδρομίου έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter ότι “ένα επεισόδιο είναι σε εξέλιξη στο LAX” και ότι στο χώρο έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις της αστυνομίας.

Ένας επιβάτης, ο Ρόμπερτ Πέρες, δήλωσε στο CBS ότι άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας του αεροδρομίου άρχισαν να φωνάζουν ότι υπήρχε στον τερματικό σταθμό ένας ένοπλος. “Άκουσα έναν κρότο και όλοι έπεσαν στο έδαφος”, πρόσθεσε.
 

Τραυματίας μεταφέρεται σε ασθενοφόρο ΦΩΤΟ: NBC News
Τραυματίας μεταφέρεται σε ασθενοφόρο ΦΩΤΟ: NBC News