Ζέτα Μακρυπούλια:

0
4
Ζέτα Μακρυπούλια Να περνώ απαρατήρητη

Το τίμημα της αναγνωρισιμότητας είναι βαρύ για εσάς;
Είναι μεγάλη κουβέντα και προσωπικά δεν αγαπώ τις μεγάλες κουβέντες και τις βαριές λέξεις. Είναι αρκετά δύσκολο γιατί είναι ένας κόσμος που δεν τον ξέρεις, τον μαθαίνεις βίαια και σε πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς, και πρέπει να συμβαδίσεις και να μάθεις να ζεις με καθετί περίεργο που συμβαίνει. Είναι πολλές φορές που έχω στενοχωρηθεί και άλλες που έχω αδικηθεί αλλά δυστυχώς είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ όλου αυτού του όγκου και της μονάδας, που δυστυχώς ο καθένας που είναι γνωστός δεν μπορεί να κάνει κάτι. Οπότε έχω συμφιλιωθεί με αυτό και έχω αποφασίσει ότι θα κάνω αυτό που μου αρέσει, θα προσπαθώ να ικανοποιώ εμένα, τις δικές μου επιθυμίες. Τα υπόλοιπα που συμβαίνουν παράλληλα, προσπαθώ, όσο γίνεται, να μη με επηρεάζουν γιατί παλιά με επηρέαζαν και κλεινόμουν ακόμη πιο πολύ στον εαυτό μου.

Όταν θέλετε να περάσετε απαρατήρητη, τα καταφέρνετε;
Κάποιες φορές το καταφέρνω. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που ως παιδί περνούσα απαρατήρητη γιατί ήταν η ψυχοσύνθεσή μου τέτοια. Όλο αυτό λοιπόν το κουβαλάς για πάντα μέσα σου, δεν φεύγει. Η αναγνωρισιμότητα μπορεί να διώχνει ένα μεγάλο μέρος του, αλλά η τάση μου στο να περνάω απαρατήρητη υπάρχει. Οπότε κάποιες φορές έχω την αίσθηση ότι το καταφέρνω. Φυσικά δεν γίνεται πάντα.

Υπήρξαν στιγμές που θελήσατε να τα παρατήσετε;
Ναι, υπάρχουν τέτοιες στιγμές που έρχονται στο μυαλό μου είτε λόγω υπερβολικής κούρασης είτε από τον διαφορετικό κόσμο που είδα πολλές φορές να υπάρχει στη δουλειά από ό,τι είμαι εγώ. Και εκεί κάπου δεν αντέχεις γιατί παρατηρείς ότι δεν συμβαδίζεις. Ποτέ όμως δεν το βροντοφώναξα. Ευτυχώς το πείσμα και η αντοχή μου είναι πιο μεγάλα από το να πω δεν αντέχω, τα παρατάω.