“Έτσι σώθηκα από τον εκτελεστή – Ήταν αμίλητος”: Τι κατέθεσε στην αντιτρομοκρατική ο άνθρωπος που τα είδε όλα

0
0
Έτσι σώθηκα από τον εκτελεστή  Ήταν αμίλητος Τι κατέθεσε στην αντιτρομοκρατική ο άνθρωπος που τα είδε όλα

Είναι ο τέταρτος άνθρωπος που ήταν μαζί με τους άτυχους Καπελώνη και Φουντούλη και τον Γέροντα, που δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή. Είναι ο άνθρωπος που είδε τον εκτελεστή να πυροβολεί εναντίον του αλλά πρόλαβε να αντιδράσει.

Σύμφωνα με το ΜEGA, ο νεαρός ο οποίος είναι περιπου 30 ετών, αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, μίλησε χθες βράδυ στους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής δίνοντας τους σημαντικές λεπτομέρειες για τα δευτερόλεπτα του μακελειού, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Νεο Ηράκλειο, το βράδυ της Παρασκευής.

Θεωρείται μάρτυρας – κλειδί αφού, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον εκτελεστή της διπλής δολοφονίας. Κατέθεσε με καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα χθες βράδυ και περιέγραψε πως ακριβώς έγιναν όλα μέχρι την στιγμή που τρέχοντας βρήκε καταφύγιο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και σώθηκε από θαύμα.

Πως έγιναν όλα

Όπως φέρεται να είπε στους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής, είπε ότι ο εκτελεστής κατευθύνθηκε πεζός προς το μέρος του αμίλητος και πυροβόλησε εναντίον του 2 φορές από απόσταση περίπου 15 μέτρων.

Εκείνος, έσκυψε για να αποφύγει τις σφαίρες και τρέχοντας πανικόβλητος κατευθύνθηκε στην είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Μπήκε μέσα και έμεινε εκεί μέχρι να σταματήσουν να ακούγονται οι πυροβολισμοί.

Μόλις σταμάτησε το μακελειό, βγήκε και είδε μέσα σε λίμνη αίματος τα τρία θύματα. Ο εκτελεστής είχε ήδη φύγει…

Πως ήταν ο εκτελεστής

Ο μάρτυρας – κλειδί, σύμφωνα πάντα με το Mega, επέμεινε ότι ο εκτελεστής δεν είπε τίποτα, μέχρι την στιγμή που εκείνος έτρεξε να κρυφτει. Φορούσε ένα ανοικτόχρωμο κράνος. Το πρόσωπό του δεν μπόρεσε να το περιγράψει γιατί όλα όπως είπε έγιναν πολύ γρήγορα.