Η Κορινθίου ξεσπάει: “Δεν είναι διαφημιστικό κόλπο ο γάμος μου”

2
4
Η Κορινθίου ξεσπάει Δεν είναι διαφημιστικό κόλπο ο γάμος μου

Για τα δημοσιεύματα που τη χωρίζουν συχνά από το σύζυγό της, την επιλόχειο κατάθλιψη, το πως ένα παιδί μπορεί να διαταράξει τη ζωή ενός ζευγαριού και για την κόρη της μίλησε στα Καρντάσιανς.

Για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν κάθε τόσο να χωρίζει από το σύζυγό της: «Τι να πω πια; Έχω βαρεθεί. Δεν έχει υπάρξει κάποιο διάστημα που δεν βλεπόμασταν. Γενικά δεν εμφανιζόμαστε μαζί, εκτός από παραστάσεις στο θέατρο. Υπήρξαν όμως στιγμές που εξοργίστηκα. Έχω σκεφτεί να κινηθώ νομικά. Θεωρώ πως πια γίνεται επί τούτου».

 

Για την επιλόχειο κατάθλιψη: «Έπαθα τα πάντα, δεν ήθελα να δω τίποτα και κανέναν, ούτε καν το παιδί μου. Ήμουν σαν τρελαμένη. Νόμιζα ότι οι υπόλοιποι ήταν οι τρελοί και εγώ οι λογική. Ακόμα και σήμερα πιστεύω ότι κάτι μου έχει μείνει, έχω πολλές φοβίες, σε σχέση με παλαιότερα που ήμουν αυθόρμητη και ατρόμητη».

Για τον ερχομό του παιδιού και πως αυτό μπορεί να διαταράξει τη ζωή ενός ζευγαριού: «Ένα παιδί μπορεί να φέρει ένα ζευγάρι στα άκρα, ακόμα και αν αυτό είναι στα καλύτερά του. Όταν ζεις μια καινούργια κατάσταση και ταυτόχρονα πρέπει να ωριμάσεις και να θέσεις καινούργιους όρους και ρόλους στη ζωή σου, βάλε την αϋπνία και τον εκνευρισμό. Ε, όλα αυτά φέρνουν συγκρούσεις».

 

Για την κόρη της: «Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να πω, άντε παράτα μας μωρέ Γιάννη, να τύχει να είναι μπροστά και να αλλάξει αυτόματα η συμπεριφορά της. Άλλες φορές μπορεί να φιλάω τον άνδρα μου και εκείνη να κάθεται να μας βλέπει με μεγάλο χαμόγελο. Έχει και στους δυο αδυναμία, τώρα ξεκολλάει από εμένα και κολλάει στο Γιάννη. Με ενοχλεί όταν τα κάνει πλακάκια με τον μπαμπά της και δεν με ακούνε»

newest oldest most voted
Notify of
parakmi
Guest
parakmi

den exo katalavei;; Nomizei oti mas douleuei auth?

.
Guest
.

ΑΤΑΛΑΝΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ…………………………………………………………………..