Κάτια Δανδουλάκη: Ο Νίκος Φώσκολος, τα χρήματα του DWTS και το φλερτ στη ζωή της

2
3
Κάτια Δανδουλάκη Ο Νίκος Φώσκολος τα χρήματα του DWTS και το φλερτ στη ζωή της

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στο «ΕΓΩ! weekly» για την απώλεια του Νίκου Φώσκολου, για το Dancing With The Stars και αποκαλύπτει τι ρόλο έχει πλέον το φλερτ στη ζωή της, μετά τον χαμό του επί πολλά χρόνια συντρόφου της, Μάριου Πλωρίτη.

 

 

«Ο Νίκος Φώσκολος ήταν για όλους μας ένας μεγάλος μύθος» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός. «Ήταν ο άνθρωπος που ανήκε στην πραγματική showbiz. Ήταν παθιασμένος, αφοσιωμένος στον στόχο του. Είμαι τυχερή που μπόρεσα να τον γνωρίσω από κοντά, να δουλέψω μαζί του και να γίνουμε φίλοι. Μαζευόμασταν σπίτι, τρώγαμε και γελούσαμε μέχρι το πρωί. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που τον γνώρισα».

 

Παράλληλα, σχολίασε σχετικά με το Dancing With The Stars και τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς έχει ακούσει για τη συμμετοχή της: «Μάλλον δεν έχουν καταλάβει καλά τι είναι το show. Το Dancing With The Stars δεν είναι μία ακαδημία χορού. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κρίνουν και άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν σχέση με χορό. Βρίσκομαι εκεί, ακριβώς επειδή δεν έχω σχέση με τον χορό».

 

Στην συνέχεια της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Μάριο Πλωρίτη, ενώ παραδέχθηκε ότι κάθε έργο που ανεβάζει είναι αφιερωμένο σε εκείνον: «Όλη μου η ζωή ήταν και είναι ο Μάριος. Δε φεύγει στιγμή από το μυαλό και την καρδιά μου. Με έχει ευλογήσει με πολλή αγάπη. Από τον Μάριο αντλώ τη δύναμή μου. Είναι τεράστια η έλλειψη του Μάριου. Δεν αντικαθίσταται μέσα μου. Δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί μια ψυχή που αγάπησες πολύ. Μπορεί να τύχει να έρθει στο μέλλον ένας άνθρωπος στη ζωή μου, που επίσης ο χρόνος να δείξει ότι είναι αναντικατάστατος. Σε καμία περίπτωση, όμως, δε θα μπορεί να συγκριθεί με τον Μάριο».

 

 

Ακόμη, η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε τον ρόλο που έχει πλέον το φλερτ στη ζωή της και εξήγησε αν αισθάνεται ότι, αν τη φλερτάρει σήμερα ένας άνδρας, θα προδώσει τον Μάριο Πλωρίτη: «Όχι, καθόλου. Αφήνομαι στο κύμα της ζωής, χωρίς να βάζω φραγμούς στα πρέπει και στα θέλω. Για το μόνο πράγμα που δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου, είναι να δημιουργήσω μία σχέση συμφεροντολογικά. Αυτό δεν θα το έκανα. Θα το βαριόμουν πολύ».

 

Όμως, το οικονομικό δέλεαρ έπαιξε σημαντικό ρόλο για να παρίσταται κάθε Κυριακή στο live, του DWTS 4; Η ίδια ξεκαθάρισε: «Στην συγκεκριμένη περίπτωση, μόνο οικονομικό δεν ήταν το δέλεαρ, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν χρήματα».

newest oldest most voted
Notify of
,.
Guest
,.

1oν) Ασε κ ενα καναλι, ενα περιοδικο, μια εκμπομπή που να μη μιλησεις/δωσεις συνέντευξη και 2ον) βαλε κανα κιλο..

κορακι
Guest
κορακι

»Μπορεί να τύχει να έρθει στο μέλλον(;;) ένας άνθρωπος …»