Ρόδος: 22χρονο μετέτρεψε το πατρικό της σε οίκο ανοχής

0
2
Ρόδος 22χρονο μετέτρεψε το πατρικό της σε οίκο ανοχής

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας Ροδίτης όταν οι υποψίες που είχε για… παραστρατήματα της νεαρής κόρης του πήραν σάρκα και οστά. Ο πατέρας έμεινε εμβρόντητος όταν ανακάλυψε ότι η κοπέλα εκδιδόταν σε φαντάρους και μάλιστα μέσα στο όμορφο αρχοντικό που η οικογένεια εγκατέλειψε πριν από δύο χρόνια και μετακόμισε έξω από την πόλη.

Το οίκημα εκκενώθηκε και διακόπηκαν οι παροχές ρεύματος και νερού. Ομως η 22χρονη κόρη το εκμεταλλεύτηκε για να κάνει πραγματικότητα το… επαγγελματικό σχέδιο που είχε κατά νου με μία φίλη της: θα μετέτρεπαν το παλιό σπίτι σε οίκο ανοχής. Επανασύνδεσαν ρεύμα και νερό, έβαλαν έπιπλα, άλλαξαν κλειδαριές και άρχισαν να «ψαρεύουν» πελατεία στα στέκια των φαντάρων, όπου η φίλη της διαφήμιζε το «σπίτι» μοιράζοντας κάρτες με κινητά τηλέφωνα και τυπωμένη μία κόκκινη καρδιά!

Η είδηση για το άντρο του έρωτα δεν άργησε να κάνει τον γύρο της πόλης, αλλά η 22χρονη δεν ανησυχούσε μήπως το μάθουν οι δικοί της, αφού έμεναν σε προάστιο και σπάνια επισκέπτονταν το κέντρο. Η αποκάλυψη έγινε τυχαία, όταν ο πατέρας έδωσε τα κλειδιά σε έναν συγγενή για να ελέγξει αν το αρχοντικό είχε υποστεί ζημιές από την τελευταία νεροποντή. Ωστόσο τα κλειδιά δεν ταίριαζαν στην κλειδαριά και ενημέρωσε τον πατέρα.

Ηδη είχαν μπει «ψύλλοι στα αυτιά» του από καιρό και αποφάσισε να διαπιστώσει μόνος του τι συνέβαινε. Ετσι, παρακολούθησε το σπίτι και είδε με τα ίδια του μάτια ότι είχε μετατραπεί σε οίκο ανοχής από το ίδιο του το παιδί! Η ψυχραιμία που επέδειξε εκείνη τη στιγμή ήταν αξιοθαύμαστη, όμως, όταν το… βλαστάρι του επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι από τη δουλειά του σε τεχνικό γραφείο -όπως του έλεγε-, έγινε το έλα να δεις. Αυτό που έκανε τον πατέρα της να χάσει τελείως την υπομονή του είναι όταν διαπίστωσε ότι η κόρη του είχε σε λογαριασμό τράπεζας κατατεθειμένο ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.