Νίκος Μουτσινάς: «Ο κύκλος του «Δέστε Τους» έχει κλείσει για μένα»

1
1
Νίκος Μουτσινάς Ο κύκλος του Δέστε Τους έχει κλείσει για μένα

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για την προσωπική του ζωή, το ξεκίνημα του «Νικ ο’ Κλοκ», αλλά και την παρουσία του στο «Δέστε Τους».

 

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, την οποία έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ο ίδιος είπε: «Δεν έχει συμβεί και κάτι για πω ότι το παραμέλησα. Απλά πρόλαβε η δουλειά και έφαγε όλο τον χρόνο. Ελπίζω να συμβεί και να τα καταφέρω», ενώ πρόσθεσε: «Μου λείπουν τα πάντα! Μου λείπει η συντροφικότητα, μια παρέα, ένας έρωτας, ένα σεξ».

 

Όσο για το ξεκίνημά του στο «Νικ ο’ Κλοκ», ο Νίκος Μουτσινάς παραδέχτηκε: «Έχω δει και τις τρεις εκπομπές μετά. Έχω δει σημεία και αλλάζω συνέχεια πράγματα. Θέλει τον χρόνο της κάθε εκπομπή», ενώ για την κριτική που έχει δεχτεί τόνισε: «Δεν με επηρεάζουν πια τα σχόλια. Αφορούν προσωπικότητα. Υπήρχαν άσχημα, υπήρχαν και ωραία σχόλια».

 

Τέλος για το τηλεοπτικό του μέλλον στο «Δέστε Τους», ο ίδιος ανέφερε: «Σχετικά με το “Δέστε Τους” πραγματικά θεωρώ πως για μένα έχει κλείσει ο κύκλος», ενώ στο ενδεχόμενο μιας πρότασης για συνέχιση της εκπομπής για 6η χρονιά, ο Νίκος Μουτσινάς ξεκαθάρισε: «Θα ήθελα να μη μου το προτείνει ο Alpha, για να μην αναγκαστώ να πω “όχι”».

newest oldest most voted
Notify of
Καλαμι
Guest
Καλαμι

μονο στους Δεστε τους ειναι καλος