Όλι Ρεν: δεν καταλαβαίνω τη φασαρία στην Ελλάδα, στο τέλος θα τα πάρουν τα μέτρα!

2
5
Όλι Ρεν δεν καταλαβαίνω τη φασαρία στην Ελλάδα στο τέλος θα τα πάρουν τα μέτρα

Στο ίδιο πνεύμα με πρόσφατη «μπηχτή» του Τόμσεν στις διαπραγματεύσεις με τον υπουργό Οικονομικών της χώρας μας Γιάννη Στουρνάρα (ότι δεν καταλαβαίνει τις αντιδράσεις αφού στο τέλος η Ελλάδα θα τα πάρει τα μέτρα)  βρίσκονταν οι δηλώσεις του Επιτρόπου Όλι Ρεν, κατά τησημερινή συνεδρίαση του «Κολλεγίου των Επιτρόπων», όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star στις Βρυξέλλες Θάνος Αθανασίου.                

«Πιστεύουμε ότι θα βρεθεί λύση με την ελληνική κυβέρνηση και ότι θα πάρει τα μέτρα που πρέπει στις αρχές του 2014» ανέφερε ο κ. Ρεν, ο οποίος πρόσθεσε αιχμηρά ότι αναρωτιέται και ο ίδιος γιατί το οικονομικό επιτελείο της χώρας μας «επέλεξε την επικοινωνιακή ρήξη αυτού τύπου»!  Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, επισήμανε επίσης: «Στο  τέλος πιστεύουμε ότι αυτά που πρέπει θα γίνουν».  

Κι όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που το πρωτογενές πλεόνασμα πάει  από το καλό στο καλύτερο και η ελληνική κυβέρνηση  παραθέτει συνεχώς νέα στοιχεία που δείχνουν ότι δεν υπάρχει τέτοιο δημοσιονομικό κενό που να καθιστά επιτακτική τη λήψη και οικονομικών μέτρων, πέρα από τα διαρθρωτικά…

newest oldest most voted
Notify of
 επανασταση
Guest
επανασταση

Παντως η κυβερνηση πολλη μαγκια τους πουλησε. Επανασταση εκαναν τα παλικαρια

Τελικα
Guest
Τελικα

Αχαχαχα πεστα@@@ Δε φταιτε σεις οι παπαρες οι δικοι μας φταινε@@@