Κώστας Κόκλας: «Με ένα πιστόλι έκανα έξι-εφτά Πρωτοχρονιές»

1
1
Κώστας Κόκλας Με ένα πιστόλι έκανα έξιεφτά Πρωτοχρονιές

Συμμετέχει σε μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις αλλά και σε ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ που ξαναβγήκε στην τηλεόραση μετά από διάλειμμα ενός έτους. Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε στο Πρωινό mouκαι μίλησε για το γιο του αλλά και για τα δικά του παιδικά χρόνια.

Ο ηθοποιός μεγάλωσε στη Ζάκυνθο με ελευθερία και γενικά τα παιδικά του χρόνια είναι αξιοζήλευτα για τα παιδιά που μεγαλώνουν σήμερα ειδικά στην Αθήνα. Ο γιος του, όμως, μεγαλώνει με τον ίδιο τρόπο; «Το παιδί μου είναι άτυχο, γιατί ο πατέρας του πρέπει να είναι στην Αθήνα. Προσπαθώ όσο μπορώ να είναι εκτός Αθήνας. Πηγαίνει με την μαμά του στη Ζάκυνθο, είναι εκεί και οι παππούδες του».


Όσο για το αν το παιδί κληρονόμησε το χαρακτήρα του πατέρα του, ο Κώστας Κόκλας απάντησε: «Έχει χιούμορ, δεν σοβαρεύει τα πράγματα. Αυτό είναι καλό για να ξεπερνάει τις δυσκολίες». Ενώ δεν διστάσει να αποκαλύψει ότι θα ήθελε ένα ακόμη παιδί, αν και τώρα με την κρίση θα είναι πιο δύσκολα.

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε και για τα δικά του παιδικά χρόνια αλλά και τους γονείς του. «Oι γονείς μου ήταν ανοιχτόμυαλοι και συζητούσαμε τα πάντα, αν και ούτε είχαν ταξιδέψει ούτε είχαν σπουδάσει. Ήταν πάντα δίπλα μου και ποτέ απέναντι μου. Δεν με κρίνανε αλλά ήμασταν πολύ κοντά. Για να καταλάβεις δεν μου έλεγαν τι ώρα να γυρίσω, αλλά στις εφτά με περίμενε ο πατέρας μου για να πάμε στη δουλειά. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα με τα παιδιά. Με ένα πιστόλι εγώ έκανα έξι – εφτά Πρωτοχρονιές. Δεν είχαν χρήματα οι γονείς μου. Μου το έφερνε ο Άγιος Βασίλης και των Φώτων το έπαιρνε, το γυάλιζε και μου το ξαναέφερνε την άλλη Πρωτοχρονιά».

newest oldest most voted
Notify of
ελενη
Guest
ελενη

παντως μερικες φορες βαζετε περιεργους τιτλους.αν δε διαβασεις το κειμενο,λες τι ειναι αυτο τωρα;