Συνελήφθησαν για αγοραπωλησία ηρωίνης και κλοπές

0
3
Συνελήφθησαν για αγοραπωλησία ηρωίνης και κλοπές

Με μια μοτοσικλέτα η οποία είχε κλαπεί εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια από τον 41χρονο ιδιοκτήτη της στη Χαλκίδα και έχοντας στις τσέπες του τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 0,77 του γραμμαρίου έπεσε πάνω στην ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας ένας 32χρονος στην Ιστιαία Ευβοίας!

Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον οδηγό για κατοχή ναρκωτικών, διαπίστωσαν μετά από λίγο ότι η μηχανή είχε κλαπεί στις 13 Δεκεμβρίου του 2007 και την κατέσχεσαν για να την επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη της, που σίγουρα δεν θα πιστεύει στα μάτια του όταν την ξαναδεί! Ο 32χρονος ανακρίθηκε και αποκάλυψε από ποιον είχε προμηθευτεί την ηρωίνη.

Ο 35χρονος που του την είχε πουλήσει λίγο πριν από τη σύλληψή του, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και στην κατοχή του βρέθηκε άλλη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,44 γραμμαρίου, μαζί με 65 περίπου ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδείχθηκε ότι είχε κλαπεί την 1η Νοεμβρίου από μια 55χρονη και της επιστράφηκε. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και πώληση ναρκωτικών και κλοπή.