Πάτρα: Εκκληση βοήθειας για τον 13χρονο Χρήστο

0
0
Πάτρα Εκκληση βοήθειας για τον 13χρονο Χρήστο

Στο πλευρό του εποχικού δασοπυροσβέστη Θ.Π., ο γιος του οποίου θα υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς, βρίσκονται οι συνάδελφοί του, μέλη της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας αλλά και εθελοντές δασοπυροσβέστες από την Κάτω Αχαϊα.

Ο 13χρονος Χρήστος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο Νοσοκομείο. Την Δευτέρα έχει ραντεβού με τους γιατρούς του Ωνασείου για να τον ενημερώσουν για το πώς θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του παιδιού του.

Οι ώρες που περνά είναι δύσκολες καθώς αγωνιά για το πρόβλημα υγείας του 13χρονου γιου του, ενώ ταυτόχρονα σε λίγες ημέρες θα είναι άνεργος καθώς ολοκληρώνεται η εποχική του απασχόληση στην 6η ΕΜΑΚ.

Οι συνάδελφοί του έχουν σπεύσει να του συμπαρασταθούν ηθικά αλλά και υλικά. Ηδη εκτός από τα χρήματα που θα συγκεντρώσουν για να τα προσφέρουν στο συνάδελφό τους απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια του μικρού Χρήστου.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του ο 13χρονος θα εισαχθεί στις 18/11/2013 στο Ωνάσειο για εγχείρηση καρδιάς καθώς πάσχει από διόγκωση καρδιάς, η μια βαλβίδα δε λειτουργεί και πιθανόν να υπάρχει τρύπα στο πίσω μέρος της καρδιάς του.

«Ως εκ τούτου επιβάλλεται να βοηθήσουμε το παιδί που δίνει μάχη για τη ζωή του. Οι συνάδελφοι στο πεζοπόρο ήδη έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια, ενώ και ο ΕΣΕΠΑ στον οποίο είναι και εποχικός δασοπυροσβέστης άνοιξε λογαριασμό καταθέσεως στην ΕUROBANK GR8102604390000460100266281 για το σκοπό της συγκέντρωσης χρημάτων για τον μικρό Χρήστο και βγαίνει στο όνομα Παναγόπουλος Γερασιμάκης – Υποδιοικητής Σταθμού ΕΣΕΠΑ Κάτω Αχαΐας. Έστω και ένα ευρώ αρκεί…», αναφέρουν στο κάλεσμά τους.