Αντί για μπομπονιέρες … κρέας και τρόφιμα για τα παιδιά

3
9
Αντί για μπομπονιέρες  κρέας και τρόφιμα για τα παιδιά

Η Χρυσούλα και ο Γιάννης μοιράστηκαν τη χαρά του γάμου τους, προσφέροντας!

Ολοένα και περισσότερα είναι εκείνα τα ζευγάρια που αποφεύγουν να κάνουν περιττά έξοδα στο γάμο τους και επιλέγουν να δωρίσουν χρήματα σε κάποιο σύλλογο ή φορέα. Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της Χρυσούλας και του Γιάννη, ενός ζευγαριού που πρόσφατα παντρεύτηκε και επέλεξε αντί να προσφέρει στους καλεσμένους του μπομπονιέρες που πιθανότατα … θα πετιούνταν, να κάνει μια προσφορές ουσίας.

Έτσι η Χρυσούλα, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, μαζί με το σύζυγό της, αγόρασε περισσότερα από 20 κιλά κρέας και άλλα τρόφιμα αξίας 500 ευρώ, τα οποία δώρισε στο ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου, αποδεικνύοντας ότι μέσα στην κατήφεια, τις δυσκολίες και τον πόνο … υπάρχει φως και κυρίως ανθρωπιά!

Χάρη στην προσφορά του ζευγαριού, το σχολείο θα έχει τη δυνατότητα να ετοιμάζει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τα καθημερινά γεύματα για τους μαθητές του. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Τυμπακίου στηρίζεται από αρκετές επιχειρήσεις και ιδιώτες που προσφέρουν για το φαγητό των παιδιών.

newest oldest most voted
Notify of
κ
Guest
κ

χιλια μπραβο γι αυτο το ζευγαρι.βλεπουμε συνεχεια απλους ανθρωπους να βοηθανε συνανθρωπους τους οπως μπορουνε και απο την αλλη πλευρα βλεπουμε πλουσιους ανθρωπους της σοουμπιζ και οχι μονο να κοιτανε μονο τον εαυτο τους συσωρευοντας πλουτη και συνεχιζοντας τη ζωαρα τους με πληρη αναισθησια για το φτωχο συνανθρωπο τους.

kleinmein
Guest
kleinmein

τέλειωσαν τα μπερεκέτια που ξέραμε. Επιστροφή στις φτωχές μας καταβολές και αν βάλουμε μυαλό ίσως κάτι γίνει

λ
Guest
λ

που μας κανταντισαν