Συνατσάκη: «Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση για να είμαι στο πρωινό»

2
3
Μαίρη Συνατσάκη Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση για να είμαι στο πρωινό

Θυμάστε που η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της είπε ότι στην αρχή ήθελε να έχει μαζί της στο πρωινό τη Μαίρη Συνατσάκη και την Σταματίνα Τσιμτσιλή; Ε… η Μαίρη είπε να ρίξει φως στο παρασκήνιο της μεταγραφής της.

mairi1.jpg

«Την άκουσα κι εγώ τη συγκεκριμένη δήλωση και είναι γεγονός ότι με τη Φαίη και τον Γιώργο συνεργαστήκαμε άψογα στο Πρωινό mou. Μπορώ να πω μάλιστα ότι αυτούς τους έξι μήνες που ήμουν μαζί τους, έμαθα όση τηλεόραση δεν είχα μάθει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δε θα ξεχάσω με τι χειρουργική ακρίβεια ο Γιώργος Λιάγκας διαχειριζόταν ακόμα και δύσκολα θέματα της επικαιρότητας. Θυμάμαι όταν βγήκαμε στον αέρα λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και της Λιάνας Κανέλλη στο Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη. Εγώ σε κατάσταση σοκ, έτοιμη να βάλω τα κλάματα, παρατηρούσα τον Γιώργο να το αντιμετωπίζει με απόλυτη ψυχραιμία και στη συνέχεια να προχωράει στη θεματολογία της εκπομπής που κατά βάση είναι ψυχαγωγική. Πάντως θα επαναλάβω ότι δεν μου έγινε πρόταση για το Πρωινό», είπε.

Πάντως δεν θα ήταν αρνητική σε μια ενδεχόμενη συνεργασία με το ζευγάρι.

mairi2.jpg
«Αυτό που θα συζητούσα μαζί τους θα ήταν τι ακριβώς θα ήθελαν να κάνω εγώ στην εκπομπή. Αν είχα τη δυνατότητα να ασχολούμαι με διεθνή ή με μουσικά θέματα που είναι και η ειδικότητά μου, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να ξαναδουλέψουμε μαζί. Επειδή η πρωινή ζώνη είναι δύσκολη και έχει απαιτήσεις, θα ήθελα να καταπιαστώ με κάτι που γνωρίζω καλά», είπε.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε και για τα προσωπικά της, αποκλείοντας προς το παρόν το ενδεχόμενο γάμου με τον Μύρωνα Στρατή.

mairi3.jpg

«Ούτε ως αστείο δεν έχει περάσει από το μυαλό μας να παντρευτούμε με τον Μύρωνα. Καμιά φορά φιλικά μας ζευγάρια μας λένε πότε θα παντρευτούμε κι εμείς περνάμε στην αντεπίθεση και τους ρωτάμε πότε θα παντρευτούν εκείνοι. Για εμάς ο μοναδικός λόγος να προχωρήσουμε σε αυτό το βήμα θα ήταν αν ερχόταν στη ζωή μας ένα παιδί. Είναι τόσο σαφές ότι δεν είμαστε έτοιμοι να γίνουμε γονείς που είναι ανόητο να μιλάμε για γάμους. Εγώ θέλω όταν γίνω μητέρα, να μπορώ να μείνω ένα δύο χρόνια στο σπίτι μου για να μεγαλώσω το παιδί μου, κάτι που στην παρούσα φάση δε θα μπορούσε να γίνει. Έτσι κι αλλιώς ζούμε σαν παντρεμένοι. Αν λοιπόν κάποια στιγμή αποφασίσουμε να παντρευτούμε θα είναι για να γιορτάσουμε με τους φίλους και τις οικογένειές μας την αγάπη μας και την απόφασή μας να διαιωνίσουμε το είδος μας», είπε.

mairi4.jpg

Πάντως μπορεί τον γάμο να μην τον σκέφτεται, αλλά το νυφικό της το έχει βρει από όταν ήταν 12 χρονών!!!

Τέλος ξεκαθαρίζει ότι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είναι μόνο φίλοι και ότι ο καλός της δεν ζηλεύει καθόλου.

mairi5.jpg
«Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε τόσος ντόρος για τα απολύτως φυσιολογικά συναισθήματα που αναπτύχθηκαν μεταξύ δύο ανθρώπων πριν από οκτώ χρόνια. Πιο περσινά ξινά σταφύλια δηλαδή δεν έχεις. Για να απαντήσω όμως, δεν έχει απολύτως κανένα λόγο να ζηλεύει ο Μύρωνας τον Δημήτρη, όπως και κανέναν άλλο φίλο μου. Ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι έχω μεγάλο κοινωνικό κύκλο και πολλά αγόρια φίλους», είπε. 

Πηγή: Ok

newest oldest most voted
Notify of
ουστ
Guest
ουστ

apo@@@hteysh

κορακι
Guest
κορακι

Η Σκορδά είχε πει, ότι θα ήθελε μία απο τις δύο,να ήταν μαζί τους και το είχε πει στη συνάντηση που είχαν, όταν πρωτοπήγαν αντένα.Ο αντένα δεν τις ήθελε και ποτέ δεν τους έγινε πρόταση.