Τζέση Παπουτσή: «Δεν έχω κάνει ούτε ένα εξώφυλλο στη ζωή μου»

2
1
Τζέση Παπουτσή Δεν έχω κάνει ούτε ένα εξώφυλλο στη ζωή μου

Επέλεξε ο δεύτερος γάμος της να γίνει στα Σκόπια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί πιστεύει ότι είναι κάτι που δεν αφορά κανέναν. Έχει ένα γιο σκηνοθέτη, με τον οποίο αν κάποια στιγμή συνεργαστούν, γνωρίζει ότι θα είναι πολύ αγχωμένη. Η Τζέση Παπουτσή βρέθηκε στο Πρωινό mouκαι μίλησε για τους νέους συναδέλφους της και το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Η ασθένεια που πέρασε ήταν πολύ σοβαρή, αλλά ήταν κάτι που δεν την πτόησε. «Ούτε φοβήθηκα, ούτε τίποτα. Έκανα το σταυρό μου και είπα ότι θέλει ας γίνει. Πιστεύω στο Θεό, όχι μόνο από τότε που αρρώστησα. Αν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει».


Ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική. «Το 90% των ανθρώπων που έρχονται, μου λένε ότι τα παιδιά τους θέλουν να γίνουν ηθοποιοί. Δεν ξέρουν γιατί κάνουν αυτή τη δουλειά. Εγώ την αγαπώ σαν να τελείωσα χθες τη σχολή. Δεν είναι αυτό το λαμπερό που φαίνεται, είναι δύσκολη. Εγώ είμαι ηθοποιός που δεν έχω κάνει ούτε ένα εξώφυλλο στη ζωή μου. Γι’ αυτό θέλω οι δημοσιογράφοι να με ρωτούν για τη δουλειά μου, γιατί γι’ αυτό αγωνίζομαι. Όχι να πας έξω για φαγητό, να πάρεις τηλέφωνο το φωτογράφο και μετα να του ζητάς και τα ρέστα».

newest oldest most voted
Notify of
gemisame me atalantoys
Guest
gemisame me atalantoys

ola ta psonia gia na provlhthoyn kanoyn ta panta gia na toys vgaloyn exofyllo

ΕΝΑΣ
Guest
ΕΝΑΣ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΦΥΛΛΟ; ΜΟΝΟ ΤΑ ΞΕΚΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.