Σε πανικό η Μπαλατσινού: Προσπαθεί να μαζέψει τα α

2
6
Σε πανικό η Μπαλατσινού Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα

Στην Ασφάλεια παρουσιάστηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος αυτοβούλως και μετέπειτα συνελήφθη.

Απών από την εκπομπή του ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος την Τρίτη 26 Νοεμβρίου που όταν άνοιξε το πλάνο του σκηνοθέτη η θέση του ήταν κενή και η πρώτη καλημέρα ήρθε από τη Τζένη Μπαλατσινού και την υπόλοιπη παρέα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για θέμα που εκκρεμεί σχετικά με τα χρέη του προς το Δημόσιο μετά την πτώχευση της εταιρίας “IMAKO” την οποία διύθυνε και συννελήφθη. Με χιουμοριστική διάθεση η Τζένη Μαπαλατσινού έχοντας στην παρέα ένα σκυλάκι τον Carlito, είπε πως είχαν ένα ατύχημα το προηγούμενο βράδυ και μετέτρεψε τον σύζυγο της σε σκυλάκι.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δημοσιεύματα στο διαδίκτυο προκάλεσαν εκνευρισμό στη Τζένη Μπαλατσινού. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο γνωστός παρουσιαστής συνελήφθη το πρωί για τα χρέη του προς το Δημόσιο. Η παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη αναφέρθηκε στο γεγονός για να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό για την απουσία του Πέτρου Κωστόπουλου .

Ο Πέτρος Κωστόπουλος παρουσιάστηκε όπως είπε η Τζένη Μπαλατσινού, στο Αστυνομικό Τμήμα αυτοβούλως, για μια καθαρά νομική διαδικασία που έχει να κάνει με την πτώχευση της “IMAKO”. Ο γνωστός παρουσιαστής κατηγορείται για πλημμέλημα μετά από την πτώχευση της εταιρίας και έπρεπε να παρουσιαστεί στο Αστυνομικό Τμήμα.

Το γεγονός ότι κάποιοι έγραψαν ότι ο κεντρικός παρουσιαστής του “Πρωινό mou” συνελήφθη εκνεύρισε τη Τζένη Μπαλατσινού η οποία έσπευσε να προστατεύσει το σύζυγο της Πέτρο Κωστόπουλο και τόνισε ότι ο Πέτρος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα και δεν έχει γίνει σύλληψη. Και γεγονός είναι ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος ναι μεν παρουσιάστηκε αυτοβούλως, αλλά όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις συνελήφθη μετέπειτα και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της είναι μια τυπική διαδικασία που ο καθένας θα μπορούσε να περάσει. Κάποια στιγμή θα συνέβαινε, αφού η «IMAKO» κήρυξε πτώχευση και τα χρέη προς το Δημόσιο είναι ένα θέμα που εκκρεμεί.

newest oldest most voted
Notify of
οταν του τα μασουσες καλα ηταν
Guest
οταν του τα μασουσες καλα ηταν

Απο σβερκο ψωνισες μωρη

ΚΛΙΚ..ΑΔΟΡΟΣ
Guest
ΚΛΙΚ..ΑΔΟΡΟΣ

ΕΛΑ ΡΕ ΤΖΕΝΗ..ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ;;; ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ; ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΩ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΑΚΗ;