Μπαλατσινού για Μπάρμπα: «Αυτό που κάνει είναι γραφικό»

0
1
Μπαλατσινού για Μπάρμπα Αυτό που κάνει είναι γραφικό

Η παρέα του «Πρωινό mou» σχολίασε τη συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στην Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης, και η Τζένη Μπαλατσινού έκανε κάποια αιχμηρά σχόλιά για όσα είπε η γνωστή ηθοποιός.

 

Η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη είχε δηλώσει ότι «η τηλεόραση και φέτος είναι μια απ’τα ίδια, δεν έχει να δώσει νέα πράγματα. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι αλλά δεν βλέπεις κάτι που να πεις ότι σ’ενδιαφέρει. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που φτιάχνουν τα προγράμματα είναι πιο μέτριας φαντασίας. Οι περισσότεροι στην τηλεόραση είναι αδιάφοροι και δεν έχουν ιδιαίτερο γκελ».

 

«Αυτό που λέει η Βάνα είναι χαζομάρα. Από την τηλεόραση λείπουν πολλά πρόσωπα από τις προηγούμενα χρόνια. Ο Μικρούτσικος πού είναι; Και στις ειδήσεις το ίδιο. Στην Αμερική είναι 40 χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι. Η Βάνα έκανε τηλεόραση, δεν της πήγε και προφανώς δεν ξαναδέχτηκε πρόταση από το κανάλι – όπως πολλοί άνθρωποι» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος, ενώ η σύζυγος και συμπαρουσιάστριά του, Τζένη Μπαλατσινού πρόσθεσε: «Έχει γίνει και λίγο γραφικό αυτό που κάνει η Βάνα. Όπου βγαίνει δημιουργεί μια βαβούρα και μια ένταση, κρίνει συνεχώς».

 

Ωστόσο, στη συζήτηση επενέβη ο Άρης Καβατζίκης ισχυριζόμενος όταν η Βάνα Μπάρμπα έχει στηρίξει την πορεία της στο προφίλ του «sex symbol» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντά: «Αυτό που λες είναι κάτι άσχετο. Απογορεύεται να πει τη γνώμη της; Για την οντότητα της Βάνας Μπάρμπα συζητάμε ή για αυτό που είπε στην Ελένη;». Τότε, ο γνωστός δημοσιογράφος του απάντησε πως αν βρισκόταν στη θέση της Ελένης Μενεγάκη θα της απαντούσε «Κι εσύ 20 χρόνια είσαι sexy symbol, δεν άλλαξες καριέρα», για να λάβει την απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου: «Δεν είσαι η Ελένη Μενεγάκη, αγόρι μου. Θα ήθελες πολύ, αλλά δεν είσαι. Είσαι το μπρελόκ της Ελένης Μενεγάκη!».