Γιώργος Λιάγκας: «Το 50% των παπάδων είναι ομοφυλόφιλοι»

2
4
Γιώργος Λιάγκας Το 50 των παπάδων είναι ομοφυλόφιλοι

Ο παρουσιαστής του Πρωινού, ενώ ήταν ήρεμος στην αρχή της σημερινής εκπομπής και είχε πει ότι δεν θα σχολιάζει, γιατί όπως είπε και ο ίδιος: «Είδα τον εαυτό μου σε video και σοκαρίστηκα, εγώ γίνει κριτής των πάντων», δεν κρατήθηκε αλλά δικαιολογημένα θα λέγαμε εμείς, διότι ενώ κρατιόταν και ήταν σιωπηλός, η παρέα του Πρωινού, σχολίαζε την δήλωση του Μητροπολίτη Σεραφείμ που είπε: «Όσοι βουλευτές ψηφίσουν την τροπολογία για τα ομόφυλα ζευγάρια θα αφοριστούν», εννοώντας το Σύμφωνο Συμβίωσης.


Αυτό ήταν αρκετό, για να εξοργίσει τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής δεν κρατήθηκε και είπε: «Το 50% των παπάδων είναι ομοφυλόφιλοι» και συνέχισε λέγοντας: «Είναι υποκρισία όλο αυτό που λέει ο Μητροπολίτης, ας με αφορίσει και εμένα με αυτά που λέω». Ο γνωστός παρουσιαστής φανερά ενοχλημένος με την δήλωση του Μητροπολίτη Σεραφείμ, επισήμανε έξαλλος: «Έχω πρόβλημα με τους αναξιοπρεπείς ομοφυλόφιλους, όχι με τους ομοφυλόφιλους».


Και να θέλει να αγιάσει ο άνθρωπος, δεν το αφήνουν στην ησυχία του. Εκεί που ορκίστηκε ότι δεν θα σχολιάζει, να σου η προκλητική δήλωση του Μητροπολίτη. Άλλωστε, ο Γιώργος Λιάγκας από χθες είχε δηλώσει μέσα από το Πρωινό ότι είναι υπέρ του Συμφώνου Συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

newest oldest most voted
Notify of
μια
Guest
μια

πες και για τους δημοσιογραφους αν τολμας

μια
Guest
μια

ονοματα και διευθυνσεις