Στον “αέρα” το εξάμηνο: Συνεχίζουν οι διοικητικοί υπάλληλοι τις κινητοποιήσεις

2
2
Στον αέρα το εξάμηνο Συνεχίζουν οι διοικητικοί υπάλληλοι τις κινητοποιήσεις

Σε αναβρασμό βρίσκεται η πανεπιστημιακή κοινότητα καθώς εκτός από τους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΜΠ σε νέες κινητοποιήσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν την Πέμπτη και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν ανοίξουν τα δύο Ιδρύματα την ερχόμενη εβδομάδα, το εξάμηνο θα χαθεί οριστικά.

Κατά τις συνελεύσεις τους οι διοικητικοί υπάλληλοι αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία για την Παρασκευή και συμμετοχή στην 48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τους τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος θα έχει νέα συνάντηση τη Δευτέρα με τους εκπροσώπους των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΜΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γενική συνέλευση των υπαλλήλων του ΕΚΠΑ πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντασης, με την απεργιακή επιτροπή να ζητά να συμμετάσχει στην αντιπροσωπεία των υπαλλήλων που θα επιδιώξει νέα συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Με τη σημερινή τους απόφαση οι διοικητικοί υπάλληλοι ζητούν να αποσυρθεί η κοινή υπουργική απόφαση περί διαθεσιμότητας, γεγονός που σημαίνει ότι δεν αποδέχθηκαν την πρόταση πέντε σημείων του κ. Αρβανιτόπουλου.

newest oldest most voted
Notify of
ΖΟΙ
Guest
ΖΟΙ

Δεν θα πρεπει να ξεχωρισουν τους διοικητικους απο αυτους που κανουν εργαστηρια , τους φυλακες και τις καθαριστριες?. Απο την εμπειρια μου (εχω δυο παιδια φοιτητες ) αυτοι που περισσευουν ειναι οι γραφιαδες διοικητικοι (δηλ. κατα το κοινως λεγομενο οι γραμματεις και οι φαρισσαιοι) ΕΙΔΙΚΑ στα δυο ιδρυματα στα οποια απεργουν

///////
Guest
///////

(γ)ΕΛΛΑΔΑ (γ)ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ