Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν κρύβω την πραγματικότητα από την κόρη μου»

3
1
Δέσποινα Καμπούρη Δεν κρύβω την πραγματικότητα από την κόρη μου

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το» για την κόρη που έχει αποκτήσει με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη, εξηγώντας πώς η μικρή αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα των γονιών της. Αναφέρθηκε ακόμη στην αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και στο Dancing With The Stars στο οποίο δεν θα ήθελε, όπως εξήγησε, να λάβει μέρος.

 

«Η μικρή μας είναι δύο χρονών και τριών μηνών. Δεν έχει καταλάβει ποιο είναι το επάγγελμά μου, δυστυχώς καταλαβαίνει ότι λείπω απ’το σπίτι πολλές ώρες κάποιες μέρες. Το πιο αστείο είναι όταν έχουμε περιοδικά στο σπίτι, τυχαία μπορεί να κυκλοφορούν, με βλέπει και φωνάζει «η μαμά μου!», όπως και όταν με βλέπει στην τηλεόραση. Δεν κρύβω τα περιοδικά, σιγά. Είναι μια πραγματικότητα, δεν κάναμε και κάτι κακό» δήλωσε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

 

Η Δέσποινα Καμπούρη αναφέρθηκε επίσης στην αγαπημένη της συνήθεια με την κόρη της αλλά και στο ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού: «Μ’αρέσει πάρα πολύ να την ντύνω, να της σετάρω τα ρούχα, και γι’αυτό ήθελα φανατικά κορίτσι. Νομίζω πως αν κάνουμε δεύτερο ο Βαγγέλης (σ.σ. Ταρασιάδης) θέλει να είναι γιος. Εγώ βέβαια και δεύτερο παιδί να κάναμε θα ήθελα να είναι κορίτσι».

 

Η φετινή σεζόν έχει βρει τη Δέσποινα Καμπούρη εκτός τηλεόρασης και αυτό, όπως λέει, έχει λειτουργήσει θετικά στην ίδια, αφού, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ξεκίνησα να δουλεύω αμέσως με το που γέννησα, δεν πρόλαβα να χαρώ το μωρό και την οικογένειά μου γι’αυτό και τώρα το απολαμβάνω».

 

Τέλος, θα αποδεχόταν μία πρόταση για το Dancing With The Stars; «Ποτέ! Είμαι λίγο ατσούμπαλη, δεν το ‘χω με το χορό και δε θα ήθελα να κρίνομαι κάθε εβδομάδα, δεν θα το άντεχα. Κάποιες φορές νομίζω ότι οι συμμετέχοντες θέλουν να το περάσουν ως πλάκα, αλλά δεν εξετάζουμε τον ανθρώπινο παράγοντα, διαγωνίζονται, προσπαθούν σκληρά».

 

newest oldest most voted
Notify of
κορακι
Guest
κορακι

Τι να κρύψει;αφού είναι διάσημη .Τα περιοδικά τη φωτογραφίζουν σε εξόδους και τίποτα άλλο.Είναι η πραγματικότητα αυτό.

Δ
Guest
Δ

την αναγνωρισιμότητα των γονιών της;; Για θυμήστε μου τον πατέρα από που έπρεπε να τον γνωρίζω…και σιγά την υπεδιάσημη κιουρία…

ςπιλόχεια μαλα....
Guest
ςπιλόχεια μαλα....

τα κουφά με την μελαγχολια θα της τα πεις;