Μητροπολίτης Σεραφείμ: “Θα τους αφορίσει τους βουλευτές”

5
2
Μητροπολίτης Σεραφείμ Θα τους αφορίσει τους βουλευτές

Για τον αφορισμό με τον οποίο απειλεί ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ τους βουλευτές που εκλέγονται εντός των ορίων της δικαιοδοσίας του, εάν και εφόσον ψηφίσουν την τροπολογία για την επέκταση του «Συμφώνου Συμβιώσεως» στα ομόφυλα ζευγάρια, μίλησε ο ίδιος, στην πρωινή εκπομπή του Mega, «MEGA Σαββατοκύριακο».

«Η πολιτεία δεν μπορεί να νομοθετεί για θέματα κοινωνικού βίου χωρίς τη γνώμη της εκκλησίας» τόνισε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, ενώ συμπλήρωσε ότι έχει το δικαίωμα της αποπομπής από την εκκλησία των βουλευτών που θα ψηφίσουν το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Ο κ. Σεραφείμ υποστήριξε ότι «δεν μπορούν να υπάρχουν υγιείς ψυχολογικές σχέσεις σε οικογένεια ομοφύλων, ενώ τόνισε ότι «η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα» για την Εκκλησία.

newest oldest most voted
Notify of
δ
Guest
δ

Τραγε ε τραγε. Σκαστε επιτελους. Η Ελλαδα , το λικνο της δημοκρατιας, ΔΕΝ θα γινει Πακισταν ουτε Ιραν, επειδη ετσι εσεις θελετε

guest
Guest
guest

Χα χα χα, 14:02, έτσι για να δούμε πόσο γρήγορα θα αλλάξει γνώμη ο Σεραφείμ…

mksns
Guest
mksns

τραγοπαπα

ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ
Guest
ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ , ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ή ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΠΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ.

τ
Guest
τ

Έλεος δηλαδή@@@@@@@@@ Αντί να αφορίσει τους βουλευτές όταν ψηφίζουν τα μνημόνια θα τους αφορίσει για μαλακίες@@@ Άκου εκεί το κράτος πρέπει να ρωτάει την Εκκλησία για τέτοια θέματα; Γιατί τι σχέση έχουν αυτά τα 2;;;