Ιατροδικαστής: από τραύματα κι εγκαύματα πέθανε ο Walker

1
3
Ιατροδικαστής από τραύματα κι εγκαύματα πέθανε ο Walker

Τα τραύματα και τα εγκαύματα, μετά την σφοδρή σύγκρουση και την φωτιά στην Porsche, επέφεραν τον θάνατο του Paul Walker, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή!

Αν και εκπρόσωπος του 40χρονου ηθοποιού είχε δηλώσει το αντίθετο, οι λεπτομέρειες από την ιατροδικαστική γνωμάτευση έγιναν γνωστές.

Ο ιατροδικαστής βασίστηκε σε οδοντικές αναλύσεις για την αναγνώριση, καθώς οι σοροί του Paul Walker και του φίλου του Roger Rodas είχαν καεί σε σημείο που δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστούν. Παράλληλα, έγιναν και τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται τιςπροσεχείς εβδομάδες.

Αποδίδοντας και τους δύο θανάτους σε ατύχημα, η γνωμάτευση επισημαίνει πως ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή, το Σάββατο που μας πέρασε, λόγω των τραυμάτων και της φωτιάς, ενώ οφίλος του από τους πολλαπλούς τραυματισμούς που υπέστη!

Μετά την ιατροδικαστική γνωμάτευση, ανοίγει ο δρόμος για την κηδεία των δύο άτυχων φίλων, ενώ ο πατέρας του Walker μίλησε με δάκρυα στα μάτια για την τελευταία στιγμή που έζησε μαζί με τον γιό του. Μέχρι στιγμής, λεπτομέρειες για την ταφή δεν έχουν γίνει γνωστές.

newest oldest most voted
Notify of
Ελα
Guest
Ελα

Αφου βρηκαν μονο τα δοντια του…..ελεος..χαιρω πολυ τετοια διαγνωση εκανα κ γω