Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Η προστυχιά δεν είναι στο γυμνό»

0
4
Κωνσταντίνα Μιχαήλ Η προστυχιά δεν είναι στο γυμνό

Για την προσωπική της ζωή, τη γνώμη της για τις γυμνές φωτογραφίσεις, αλλά και για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή.
 
«Αυτή η ευχή που λέγαμε, το «υγεία να έχουμε», έχει γίνει συνώνυμο της δουλειάς στην Ελλάδα. Το να δουλεύεις και να απασχολείσαι έχει πάρει τη θέση του υπέρτατου αγαθού. Αυτό το κατάλαβα κι εγώ, όταν δουλεύεις σε κάτι που σε ενδιαφέρει και σε απασχολεί είναι το πιο σημαντικό. Αισθάνεσαι χρήσιμος και, φυσικά, βγάζεις χρήματα. Όταν, λοιπόν, τελειώνει όλο αυτό το πολύ βασικό υπάρχει μεγάλη ανισορροπία, έρχεται ένα πράγμα που λες «δεν θα ξαναχρειαστώ σε κανέναν». Τα περνάς όλα τα στάδια, λοιπόν. Και την ταβανοθεραπεία, τη γιόγκα, την ψυχοθεραπεία…», είπε η ηθοποιός για τα περίπου τρία χρόνια που έμεινε εκτός δουλειάς. Και συνέχισε: «Είναι πολύ δύσκολο όταν δεν έχεις δουλειά. Και πόσο μάλλον όταν αυτή η δουλειά ενέχει και μια προσωπική ματαιοδοξία, δηλαδή εγώ δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο, δεν φτιάχνω κάτι με τα χέρια μου για να το δει κάποιος. Αν απορρίπτεις τη δουλειά μου, απορρίπτεις κι εμένα. Έτσι το βλέπω εγώ, έτσι το βλέπουμε οι καλλιτέχνες γενικά».
 
Όσο για την πολυσυζητημένη γυμνή φωτογράφηση που έκανε πριν χρόνια για το περιοδικό Playboy; «Για μένα δεν είναι κακό ή καλό, για μένα το γυμνό σώμα είναι κάτι απολύτως φυσικό. Τώρα θα μου πεις, κυρία μου όταν κάνεις μια προκλητική φωτογράφηση το σώμα δεν είναι πολύ φυσικό. Ενέχει και την πονηριά και το sexiness και τα λοιπά… Ε, ναι, όταν αποφασίζω να κάνω «Playboy» θα έχω και το ανάλογο ύφος. Όσο έχω το σώμα μου ακμαίο και ωραίο, δεν έχω πρόβλημα. Η προστυχιά δεν είναι σε αυτό», είπε και πρόσθεσε: «Πάντως φοβήθηκα πολύ να δείξω αυτήν την εικόνα μου. Εμένα η γυναικεία σεξουαλική απελευθέρωση που συνέβαινε στα χρόνια μας, με «μάγκωσε». Όσο περνούσαν τα χρόνια, όμως, είπα ότι γευστήκαμε και χαρήκαμε ό,τι θέλαμε. Αυτό θα την «κλείσουμε» σε ένα ντουλάπι;», είπε στην εκπομπή «Πρωινό Mou».