«Ξεσπά» ο διάκονος που πόζαρε στο φακό με γούνα και στρας!!!

0
2
Ξεσπά ο διάκονος που πόζαρε στο φακό με γούνα και στρας

Σάλο είχαν προκαλέσει οι φωτογραφίες με τον πατέρα Διονύσιο που τον έδειχναν βαμμένο να φοράει στρας και γούνα. 
Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Μίλα ξεσπά και μιλάει για το σάλο που έχει προκληθεί και τον έχει καταρρακώσει…

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Δεν λένε την αλήθεια. Οι φωτογραφίες αυτές είναι πριν από 5 με 6 χρόνια που ντυθήκαμε με άλλους συναδέλφους και πήγαμε σε καρναβάλι. 

Εγώ ήθελα να ηρεμήσει η ψυχή μου και να κλάψω για τις αμαρτίες μου και βρήκα το ερημητήριο για να πάω και έρχονται μετά από 5 χρόνια να καταστρέψουν όλη την ψυχική μου ηρεμία» λέει με δάκρυα στα μάτια και προσθέτει

«Λυπούμαι. Εγώ ο ίδιος ζήτησα από τον σεβασμιότατο να με κατεβάσει στην τάξη των μοναχών. Δεν αντέχω τόσο διασυρμό και ψεύδη προς το πρόσωπό μου. Τότε ήμουν κληρικός αλλά δε ήμουν γυμνός και δεν έκανα στριπτίζ. Δεν άνηκα στην ελλαδική εκκλησία τότε.»

Στην συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε ποτέ Αρχιμανδρίτης όπως ακούστηκε. «Δεν είμαι Αρχιμανδρίτης. 13 χρόνια τώρα είμαι διάκονος. Ποτέ δε ζήτησα χειροτονία.» σημείωσε.

Όσο για το ποιος πιστεύει ότι ήθελε να τον διασύρει ανέφερε χαρακτηριστικά 

«Εκεί στο καρναβάλι ήταν και οι άλλοι συνάδελφοι και ο ένας από αυτούς μάλλον καθαιρέθηκε.  Αυτός θα  έδωσε τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα. Κανένας άλλος δεν τις είχε, ούτε εγώ!
Μια φορά έλαβα μέρος σε τέτοιο καρναβάλι και το πληρώνω τώρα…» 

Τέλος κατέληξε τονίζοντας «Την πίστη μου δεν θα την προδώσω ακόμα και να με καθαιρέσουν. Δύομισι  χρόνια έκανα χημειοθεραπείες. Είμαι ταλαιπωρημένος. Ποτέ δεν πρόδωσα το ράσο μου και αυτό σε κάποιους συναδέλφους δεν άρεσε».