Κοσμάς Βίδος: Το άγριο «χώσιμο» στον Λιάγκα

4
1
Κοσμάς Βίδος Το άγριο χώσιμο στον Λιάγκα

Ο τηλεκριτικός μέσα από ένα άρθρο του στην εφημερίδα «Το Βήμα», σχολιάζει όλα όσα λέει και κρίνει ο παρουσιαστής στην εκπομπή του γύρω από θέματα σεξ. Διαβάστε τι γράφει ο ίδιος!
«Βλέποντας τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό ANT1» θυμάμαι κάτι αγόρια στις αρχές της εφηβείας τους, γύρω στα 10-12 χρόνια τους, τότε που αρχίζουν να ανακαλύπτουν τη σεξουαλικότητά τους και να την εκδηλώνουν με τους πιο αδέξιους τρόπους: παίζοντας χαζά «ψευδοερωτικά» παιχνίδια με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές τους, λέγοντας συνέχεια ανόητα σεξουαλικά ανέκδοτα, προσπαθώντας να σοκάρουν τους γονείς, τους δασκάλους αλλά και τους φίλους τους με διηγήσεις, απορίες, παρατηρήσεις που όλες έχουν σχέση με το γενετήσιο ένστικτο», γράφει και συνεχίζει:
«Σε εκείνες τις ηλικίες, τέτοιου είδους συμπεριφορές φαίνονται ως και χαριτωμένες, δεδομένου ότι γρήγορα τα σεξομανή παρτσακλά θα αφήσουν πίσω τις παιδικές εμμονές τους και τις παιδαριώδεις συμπεριφορές και θα γίνουν άνδρες που θα ερωτευθούν, θα αγαπήσουν πραγματικά, θα εκφράσουν μέσα από τη σεξουαλικότητά τους την τρυφερότητά τους για κάποιον άλλον, για κάποιους άλλους ανθρώπους, πιθανώς θα κάνουν και παιδιά. Όταν, όμως, παρατηρείς έναν ενήλικο να εξακολουθεί να συμπεριφέρεται σαν εντεκάχρονος, να έχει κολλήσει στο εφηβικό παρελθόν του και να αναπαράγει τις πιο σαχλές παραμέτρους του, τότε το χαριτωμένο δίνει τη θέση του στο θλιβερό.

Έχει, αλήθεια, ο Λιάγκας αίσθηση της θλιβερής εικόνας που παρουσιάζει όταν σχολιάζει αυτά τα δήθεν ιατρικά θέματα που αφορούν την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και τα οποία φιλοξενούνται σε καθημερινή σχεδόν βάση στην εκπομπή του; Νομίζει ότι είναι χαριτωμένος ένας άνδρας στα σαράντα κάτι του που μιλάει για την επιμήκυνση πέους, για τον αυνανισμό στις φυλακές ή για τον αυνανισμό εντός γάμου; Εμπλουτίζοντας τον κάθε άλλο παρά επιστημονικό λόγο του με πονηρά γελάκια, υπονοούμενα και διάφορες κλοουνίστικες γκριμάτσες; Είναι, επιπλέον, θέματα αυτά για μία πρωινή ψυχαγωγική-ενημερωτική εκπομπή; Ειδικά σε μία περίοδο με τόσο μεγάλα κοινωνικά προβλήματα τα οποία περιμένουν (και) τους ανθρώπους της τηλεόρασης να τα αναδείξουν, να ασχοληθούν με αυτά; Δυστυχώς, ο Λιάγκας (ως ενορχηστρωτής του όλου παιχνιδιού) και η παρέα του γυρίζουν την πλάτη στην πραγματικότητα και εξακολουθούν να εκπέμπουν από την εποχή της εφηβικής καφρίλας, επιστρατεύοντας εύκολα και φτηνά τρικ. Και αν η Φαίη Σκορδά, η μόνη που δείχνει κάποια σοβαρότητα όταν η κατάσταση ξεφεύγει, προσπαθεί πότε-πότε να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα, αυτό δεν φτάνει. Πρέπει κυρίως να σοβαρέψει ο συμπαρουσιαστής της και να αντιμετωπίσει τον ψυχαγωγικό του ρόλο με επαγγελματισμό και όχι με διάθεση για χαβαλέ. Βεβαίως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να καταλάβει πόσο χαμηλής ποιότητας είναι αυτή τη στιγμή το προϊόν που παράγει. Γιατί, εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορεί, μπορούν καλύτερα. Θέλουν όμως;»

newest oldest most voted
Notify of
Λιάγκας ο κάφρος !!!
Guest
Λιάγκας ο κάφρος !!!

Εξαιρετικό το άρθρο του κ Βίδου .Ο Λιάγκας αν και περιμένει δεύτερο παιδί , εξακολουθεί να είναι κάφρος .

ανωμαλιάγκας....
Guest
ανωμαλιάγκας....

Μια χαρά τα είπε του μαλάκα.Ένας ανώμαλος είναι που την βρίσκει έτσι μάλλον.

GR
Guest
GR

Έξοχο σχόλιο του Βίδου.

κορακι
Guest
κορακι

O Bίδος έχει απόλυτο δίκιο και κυρίως στο τέλος που λέει,»θέλουν όμως»;