Χαμηλές θερμοκρασίες σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

0
0
Χαμηλές θερμοκρασίες σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

Στους 3 βαθμούς Κελσίου, το θερμόμετρο τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, στον Πολύγυρο και στην πόλη των Σερρών. Στους 5 βαθμούς, η θερμοκρασία την Έδεσσα, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν (Βόρας), μετά τον Άγιο Αθανάσιο. Ωστόσο, το χιονοδρομικό κέντρο είναι κλειστό.

Στους 8 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία τα ξημερώματα στην πόλη της Βέροιας, ενώ τα χιονοδρομικά κέντρα στα 3-5 Πηγάδια και στο Σέλι είναι κλειστά.

Στους 5 βαθμούς Κελσίου, το θερμόμετρο στην πόλη της Φλώρινας, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας-Καστοριάς μέσω Βιτσίου.

Στους 5 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία την πόλη των Γρεβενών, ενώ ανοιχτό είναι το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Η πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο γίνεται χωρίς αλυσίδες, ενώ σε ορισμένα σημεία του δρόμου υπάρχει παγετός.

Σημειώνεται επίσης ότι κατά μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στα σχολεία σήμερα σε Αμύνταιο και Γρεβενά λόγω του παγετού.