Νίκος Οικονομόπουλος: «Στο παρελθόν δεν ήμουν πολύ πιστός»

0
5
Νίκος Οικονομόπουλος Στο παρελθόν δεν ήμουν πολύ πιστός

Για τη σχέση του με την Βίκυ Κάβουρα, αλλά και το πώς είναι με τις συντρόφους του μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Αν και όπως είπε δεν του αρέσει να μιλά για την προσωπική του ζωή, ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι με την Βίκυ Κάβουρα τα πράγματα είναι σοβαρά.

«Ποτέ δεν μου άρεσε να προβάλλω την προσωπική μου ζωή και ακόμα το πιστεύω αυτό. Απλά αυτή τη φορά, αισθάνθηκα, για πρώτη φορά ίσως στη ζωή μου, ότι μπορώ να βγω έξω μ’ έναν άνθρωπο. Κι έτυχε να με φωτογραφήσουν. Πριν από αυτό όμως δεν ήμουν μόνος μου, αλλά δεν είχα τολμήσει να το κάνω αυτό. Δεν μου αρέσει πάρα πολύ το έξω, έχω διασκεδάσει πάρα πολύ στη ζωή μου και σ’ αυτή τη φάση μου αρέσει πολύ να μένω στο σπίτι μου. Δεν ήμουν όμως μόνος. Έχω ζήσει, έχω περάσει  καλά, αλλά αυτή τη φορά ήθελα να βγω με τη σύντροφό μου. Η σχέση μας είναι σοβαρή, αλλά δε θέλω να πω τίποτε άλλο», είπε ο τραγουδιστής.


Αποκάλυψε μάλιστα ότι στο παρελθόν δεν ήταν και πολύ πιστός με τις κοπέλες του.

«Δεν ήμουν αρκετά πιστός στις σχέσεις μου παλιότερα. Αυτό που με κάνει να είμαι πιστός είναι όταν απέναντί μου έχω έναν άνθρωπο, ο οποίος με συμπληρώνει σε όλα. Όταν βλέπω στα μάτια μιας γυναίκας τον άνθρωπο με τον οποίο θέλω να ζήσω μαζί. Τον άνθρωπο που θέλω να κάνω μαζί του οικογένεια. Οπότε τότε θα είμαι πιστός», είπε.

Ο Νίκος ήταν κατηγορηματικός και για το…. Κέρατο, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να το συγχωρούσε αν το μάθαινε.

«Για μένα το κέρατο είναι λόγος χωρισμού. Δε θα το συγχωρούσα», είπε, ενώ αποκάλυψε και αυτό που τον ξενερώνει στις γυναίκες.

«Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι προκλητικά ντυμένες», είπε όλο νόημα, έτσι για να μαθαίνουν και οι θαυμάστριές του που ίσως τον πολιορκούν στο καμαρίνι του.