«Οι συνεργάτες σου έπρεπε να σε ενημερώνουν καλύτερα»

0
0
Κωστόπουλος σε Μουτσινά Οι συνεργάτες σου έπρεπε να σε ενημερώνουν καλύτερα

Η Τζένη Μπαλατσινού χθες το βράδυ κέρδισε τις εντυπώσεις στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Η παρουσιάστρια ένιωσε άνετα και μίλησε για όλους και για όλα.

Σήμερα στο Πρωινό mou τόσο ο Πέτρος Κωστόπουλος όσο και η ομάδα της εκπομπής σχολίασαν τα όσα ειπώθηκαν. Οι συνεργάτες της εκπομπής έδωσαν συγχαρητήρια στον παρουσιαστή για τη σύζυγό του καθώς και στην ίδια για την αλήθεια της. «Ήταν η καλύτερη του συνέντευξη με την Τζένη», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος με την ίδια την παρουσιάστρια να τονίζει πόσο καλός οικοδεσπότης είναι ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Ο παρουσιαστής του Νικ Ο’ κλοκ βέβαια τον «στολίζει» με κάθε ευκαιρία τον παρουσιαστή και σήμερα ο Πέτρος Κωστόποπυλος πέρασε στην αντεπίθεση.. : «Επειδή κάνει θέατρο και είναι νέο παιδί και βγαίνει έξω, δεν βλέπει τα πρωινά γιατί κάποια στιγμή λέει στη Τζένη «Εσένα δεν σε παίρνουν σε συνεντεύξεις. Δεν πας σε συνεντεύξεις» στο μεταξύ εδώ και ένα μήνα δεν υπάρχει συνέντευξη δίχως την Τζένη… Οι συνεργάτες του έπρεπε να τον ενημερώνουν καλύτερα», είπε εξηγώντας πως έγινε λάθος στην εκπομπή.

 

 Η αλήθεια είναι πως τον πρώτο καιρό η Τζένη Μπαλατσινού ήταν παρούσα σε λίγες συνεντεύξεις στην εκπομπή ενώ όσο περνάει ο καιρός αυτό αλλάζει. Οπότε η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση…