Σταμάτης Γονίδης vs Στέλιου Ρόκκου:

0
9
Σταμάτης Γονίδης vs Στέλιου Ρόκκου To life style είναι μαγικό Από μηδενικό σε κάνει νούμερο

Σταμάτης Γονίδης Στέλιος Ρόκκος

Οι δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη έχουν πυροδοτήσει κόντρες ανάμεσα σε αρκετούς καλλιτέχνες και έχει τροφοδοτήσει πολλά στόματα που δε διστάζουν να πουν ανοιχτά την άποψη τους. Το μήλον της έριδος έχει γίνει ο ταλαντούχος τραγουδιστής που αυτή τη φορά δημιούργησε νέα κόντρα ανάμεσα στοΣταμάτη Γονίδη και το Στέλιο Ρόκκο. 

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Μελέτησέ το”, κατακεραύνωσε το Στέλιο Ρόκκο για τις δηλώσεις του όσον αφορά στο θέμα του Νότη Σφακιανάκη και την τοποθέτηση του για το θέμα της Χρυσής Αυγής.

Ο Σταμάτης Γονίδης άστραψε και βρόντηξε και είπε βαριές ατάκες για το συνάδελφο του. Χαρακτηριστικά δήλωσε: “Αν υπήρχε κοντέρ στο θράσος και την αχαριστία εκείνος θα το είχε σπάσει”, τονίζοντας ότι ο Στέλιος Ρόκκος ξεχνά από πού ξεκίνησε και ξεχνά και τη μεγάλη καριέρα του Νότη Σφακιανάκη.

Σαν χείμαρρος συνέχιζε να επιτίθεται στο γνωστό καλλιτέχνη και είπε ότι ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης ότι και να έχει δηλώσει. Θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στους καλλιτέχνες και ιδιαίτερα σε αυτούς που έχουν διαγράψει μεγάλη πορεία στο χώρο του τραγουδιού.

“To life style είναι μαγικό. Από μηδενικό σε κάνει νούμερο”!, πρόσθεσε πυροδοτώντας ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε αυτόν και το Στέλιο Ροκκο που ακόμη δεν έχουμε αντιληφθεί κάποια δήλωση ή σχόλιο προς τα λεγόμενα του Σταμάτη Γονίδη.