Διαψεύδουν τις σχέσεις με τον Μιχαλολιάκο οι μητροπολίτες

2
2
Διαψεύδουν τις σχέσεις με τον Μιχαλολιάκο οι μητροπολίτες

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο στο οποίο ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται να… αξιολογεί μητροπολίτες και να αναφέρεται ονομαστικά σε εκείνους που βοηθούν ενεργά την Χρυσή Αυγή! Οι ιερωμένοι, πάντως, έσπευσαν να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς του.

O προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρει πως ομητροπολίτης Σπάρτης έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο να ψηφίσει και ο Κονίτσης πλήρωνε τα έξοδα για το γραφείο της οργάνωσης στην περιοχή, ενώ ένθερμους υποστηρικτές χαρακτηρίζει τονμητροπολίτη Πειραιώς και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου!

«Το γραφείο του μητροπολίτη είναι ανοιχτό σε όλους, δεν έχει φραγμό. Όσο για το γηροκομείο, δεν έχει καμία σχέση, είναι αυτοδιοίκητο, είναι του συλλόγου γυναικών», διεμήνυσε μέσω του Star ο πρωτοσύγκελος του μητροπολίτη Σπάρτης.

Από την πλευρά τους, συνεργάτες του μητροπολίτη Πειραιά επεσήμανα πως «ο  μητροπολίτης επιμένει στην άποψη που επανειλημμένα έχει εκφράσει: “η Χρυσή Αυγή είναι παγανιστική οργάνωση”».

Μιλώντας σε κυπριακή ιστοσελίδα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου διέψευσε τους ισχυρισμούς Μιχαλολιάκου, τονίζοντας πως δεν στήριξε το ΕΛΑΜ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές για εκλογή εθνικιστή βουλευτή. «Παλαιότερα, ναι, με είχαν πλησιάσει αυτά τα παιδιά του ΕΛΑΜ και συζητώντας μαζί τους κατάλαβα ότι κάποιες θέσεις τους είναι αρκετά ακραίες. Αν και τα παιδιά είναι νεαρά και κάποια από τα πιστεύω τους είναι για το καλό της πατρίδας μας, ορισμένες θέσεις τους, επαναλαμβάνω ότι ήταν αρκετά ακραίες. Γι αυτό το προτίμησα να κρατήσω αμέτοχη στάση συμβουλεύοντάς τους να μην εμπλακούν με την πολιτική. Δεν έχω καμία σχέση ούτε με το ΕΛΑΜ ούτε με τη Χρυσή Αυγή και δεν ξέρω τίποτα γι αυτά που λέει ο κύριος Μιχαλολιάκος», πρόσθεσε ο κ.κ. Χρυσόστομος.

newest oldest most voted
Notify of
ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ
Guest
ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ

ΞΥΡΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ. ΔΕΒ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 82 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ , ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ 52; ΞΥΡΙΣΤΕ ΤΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ . ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.

ουστ
Guest
ουστ

παπαδαρια υποκριτεσ …μου αρεσει που κανουν φιλανθρωπιεσ με ξενα κολυβα…μαζευουν πραγματα απο τον κοσμο και απλα αυτοι τα μοιραζουν και παιρνουν και την δοξα ,για ντοματεσ