Έδεσαν και λήστεψαν ηλικιωμένα αδέλφια στην Εύβοια

0
3
Έδεσαν και λήστεψαν ηλικιωμένα αδέλφια στην Εύβοια

Την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των αγνώστων που είχαν σηκώσει όπλα εναντίον ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. και κατάφεραν να διαφύγουν, άλλοι αδίστακτοι κακοποιοί λήστευαν ανενόχλητοι δυο ηλικιωμένα αδέλφια στην ίδια περιοχή, την Αμάρυνθο Ευβοίας!

Οι δύο δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες καραδοκούσαν έξω από το σπίτι των ηλικιωμένων και, μόλις η 83χρονη ιδιοκτήτρια άνοιξε την κεντρική πόρτα, όρμησαν μέσα και την ακινητοποίησαν μαζί με τον 88χρονο αδελφό της με την απειλή κυνηγητικού όπλου και μαχαιριού! Στη συνέχεια, τους έδεσαν τα χέρια με ύφασμα και ερεύνησαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια.

Οι κακοποιοί άρπαξαν 350 ευρώ, διάφορα χρυσά κοσμήματα αξίας περίπου 1.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και ένα κινητό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Τα θύματα ειδοποίησαν συγγενείς τους που κατήγγειλαν τη ληστεία στην Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τη σύλληψη των δραστών, που όμως κατάφεραν να εξαφανιστούν.