Θηλυκή εισβολή σε σπίτι ηλικιωμένου

0
3
Θηλυκή εισβολή σε σπίτι ηλικιωμένου

Όσο ξαφνιάστηκε ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην πόλη των Ιωαννίνων όταν είδε ξαφνικά μπροστά του δυο άγνωστες γυναίκες να ψάχνουν τις… τσέπες του κρεμασμένου σακακιού του, άλλο τόσο αιφνιδιάστηκαν και οι νεαρές δράστιδες που το έβαλαν στα πόδια!

Ο 76χρονος συγκράτησε τα χαρακτηριστικά τους και έδωσε λεπτομερή περιγραφή στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, με αποτέλεσμα οι δυο τσιγγάνες ηλικίας 29 και 22 χρόνων να εντοπιστούν άμεσα. Πάνω τους βρέθηκαν τα 45 ευρώ που είχαν προλάβει να αρπάξουν και αποδόθηκαν στο θύμα τους, ενώ οι ίδιες προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων κατηγορούμενες για κλοπή. 

*** Με άδεια χέρια αλλά γεμάτες… τσέπες πέρασε ένας νεαρός αλλοδαπός δίπλα από τα ταμεία ενός σούπερ μάρκετ στη Φλώρινα, προκαλώντας υποψίες στους υπαλλήλους οι οποίοι κάλεσαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Εκείνοι έκαναν σωματική έρευνα στον 21χρονο Αλβανό και στα ρούχα του βρήκαν κρυμμένα διάφορα προϊόντα που είχε κλέψει από τα ράφια. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.