Άντζελα Δημητρίου:

0
4
Άντζελα Δημητρίου Έφταιγα για τις σχέσεις μου γιατί είμαι παρορμητικός και δοτικός άνθρωπος

Ο Γιώργος είναι ένας κύριος, ένας πραγματικός λεβέντης

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου, αποκάλυψε τον έρωτα που βιώνει με τον νέο της σύντροφο Γιώργο Λεβεντάκη, μιλώντας στο DownTown Κύπρου και όπως κατηγορηματικά δηλώνει, εκείνος είναι το άλλο της μισό.

«Αυτά τα δύο χρόνια μετρήθηκα με τον εαυτό μου και είδα ποια είναι τα λάθη μου και ποια τα σωστά μου. Αυτό, λοιπόν, που κατάλαβα είναι ότι έφταιγα εγώ για τις σχέσεις μου, γιατί είμαι πολύ παρορμητικός και δοτικός άνθρωπος. Είμαι πολύ καλή ψυχή και δεν κρατάω τίποτα για εμένα» δήλωσε και συνέχισε αναφερόμενη στην άποψη που είχε παλαιότερα ότι θέλει να είναι μόνη της και ότι δεν επιθυμούσε να ερωτευτεί:

«Ο Γιώργος εκτίμησε αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα μου γιατί είναι ένας κύριος, ένας πραγματικός λεβέντης. Είναι από τους λίγους άντρες που, όχι απλά με στηρίζει στη δουλειά μου, αλλά είναι δίπλα μου, σε όλα. Έχει χιούμορ, αλλά είναι και σοβαρός εκεί που πρέπει. Είναι ντόπρος. Δεν είναι υποκριτής». 

«Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε 18 χρόνια, γιατί είμαστε συγκούμπαροι. Αλλά τότε δεν είχε δει κανένας από τους δύο τον άλλο ερωτικά. Από τότε συναντιόμασταν πού και πού κοινωνικά, γιατί ερχόταν τακτικά να με δει όπου εμφανιζόμουν» δήλωσε η Άντζελα αναφερόμενη στο πως γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της. 

«Ο έρωτας μας χτύπησε την πόρτα εντελώς ξαφνικά πριν από 5 μήνες, όταν μου πρότειναν να τραγουδήσω στο γάμο της κόρης του και στη βάφτιση του εγγονού του. Αλλά, επειδή όπως είπα και προηγουμένως, είχα αποφασίσει να μείνω μόνη μου, πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να αποφασίσουμε να είμαστε μαζί. Αλλά ακόμα και αυτό, αντί να τον αποθαρρύνει, εκείνος το εκτίμησε».