Αρραβωνιάστηκε η Pippa Middleton

0
3
Είδησητιμωρία Αρραβωνιάστηκε η Pippa Middleton

Βουίζει ο τόπος εδώ και λίγες ώρες ότι η Pippa Middleton τον… «τύλιξε» τον γαμπρό και τον κατάφερε να της κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο καλός της Nico Jackson της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ρομαντικού ταξιδιού στην Ινδία στις αρχές Δεκεμβρίου και μάλιστα ο γάμος θα γίνει τάκα, τάκα μέσα στο 2014.


Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, η Pippa και ο καλός της έμειναν στο πεντάστερο ξενοδοχείο Oberoi Amarvilas, με θέα στο Ταζ Μαχάλ, όπου μία διανυκτέρευση στην πολυτελή σουίτα του κοστίζει 1.900 ευρώ!

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο τραπεζίτης, σύντροφος της Pippa είχε οργανώσει στην εντέλεια το πώς θα κάνει την πρόταση γάμου στην καλή του και είχε φροντίσει να είναι όλα τόσο ρομαντικά, όσο χρειάζεται για να μην του αρνηθεί.

Το ζευγάρι επέστρεψε από το ταξίδι του στις 10 Δεκεμβρίου και γιόρτασαν τα ευχάριστα πολύ ιδιωτικά με τις οικογένειές τους.

Παρ’ όλ’ αυτά, εκπρόσωπος της Pippa Middleton διέψευσε τις φήμες ότι η αδελφή της Δούκισσας του Cambridge δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό της. Αν πάντως δούμε διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χεράκι της, τότε θα ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια.