Γιώργος Λιάγκας: Έχει λυσάξει να μην του πουν πως δουλεύει τσάμπα

0
4
Γιώργος Λιάγκας Έχει λυσάξει να μην του πουν πως δουλεύει τσάμπα

Με αφορμή τα όσα είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό σχετικά με το αν πληρώνεται ή όχι για την παρουσίαση του νέου talent show, “The Voice”, ρωτήθηκε ο Γιάννης Λάτσιος για την αμοιβή και τις ικανότητες του παρουσιαστή. Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος δήλωσε: «Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη γνώμη μου είναι πολύ έξυπνος παρουσιαστής, πολύ καλός παρουσιαστής. Πληρώνεται, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερα υψηλό».

 

 

Μετά από αυτή τη δήλωση, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινήσεις: «Σαφώς και υπάρχει μια αμοιβή συμβολική γιατί από τη στιγμή που έχω μια καθημερινή εκπομπή τρίωρη και πληρώνομαι αξιοπρεπέστατα για τα δεδομένα της εποχής, προφανώς το δεύτερο πράγμα που κάνω έχει μια συμβολική αμοιβή. Εάν παρουσίαζα μόνο το “The Voice” η αμοιβή μου θα ήταν διαφορετική».

 

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, τα σχόλια της Σάσας Σταμάτη κατάφεραν να βγάλουν από τα ρούχα του τον Γιώργο που ξέσπασε λέγοντας: «Δεν έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι είμαι κακός παρουσιαστής. Απορώ γιατί με βλέπει ο κόσμος. Δεν καταλαβαίνω γιατί ρώτησαν κάποιοι τον Λάτσιο αν είμαι καλός ή κακός παρουσιαστής. Είμαι 20 χρόνια στην τηλεόραση»!