Μανωλιδου: «Ο Άδωνις είναι πολύ ήρεμος στο σπίτι»

3
4
Ευγενία Μανωλίδου Ο Άδωνις είναι πολύ ήρεμος στο σπίτι

Πρώτη σειρά ήταν ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στην τελευταία συναυλία της συζύγου του Ε. Μανωλίδου και όπως είπε και η ίδια, φροντίζει όποτε του το επιτρέπει το πρόγραμμά του να πηγαίνεις τις συναυλίες της και να την στηρίζει.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, ο σύζυγός της στο σπίτι τους είναι ιδιαίτερα ήρεμος, αν και στον δημόσιο βίο του δείχνει μεγαλύτερο δυναμισμό.

«Ο Άδωνις στο σπίτι είναι πολύ ήρεμος. Επάνω στη δουλειά του χρειάζεται και η πληθωρικότητα και η ένταση, όπως κι εγώ πάνω στη δουλειά μου έχω πολλή ένταση και πάρα πολύ δυναμισμό, ενώ στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ ήρεμη», είπε.

Παραδέχθηκε επίσης ότι ο κόσμος την πλησιάζει και της λέει ότι τους έχει λείψει από την τηλεόραση, όμως εκείνη, προς το παρόν τουλάχιστον δεν σκέφτεται να επιστρέψει.

«Μου το λέει ο κόσμος ότι του έχω λείψει από την τηλεόραση κάθε φορά που με συναντάει στον δρόμο, ακόμα και μετά από τις συναυλίες μου. Εγώ πάντως τους προσκαλώ πάντα στις συναυλίες μου, είναι μια ευκαιρία να δούνε τι κάνω στην πραγματική μου ζωή, ποια είναι η κανονική μου δουλειά και νομίζω ότι πάνω στη σκηνή τους διασκεδάζω ακόμα περισσότερο», είπε.

newest oldest most voted
Notify of
Ε
Guest
Ε

ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…

παντοφλα...........
Guest
παντοφλα...........

χαχχαχχαχχαχα@@@ωραιο το κορακι@@@

κορακι
Guest
κορακι

…γιατί τον βαρώ με την μπαγκέτα μου