Σίσσυ Χρηστίδου: «Το Μες Στην Καλή Χαρά ήταν η Ναταλία»

1
5
Σίσσυ Χρηστίδου Το Μες Στην Καλή Χαρά ήταν η Ναταλία

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Excellent» για το Μες Στην Καλή Χαρά, τη νέα του εκδοχή με την Κατερίνα Καραβάτου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα της Ναταλίας Γερμανού στον ΑΝΤ1.

 

«Μου λείπει η τηλεόραση. Είναι η δουλειά μου και την αγαπώ, αλλά δεν προλαβαίνω και πολύ ώστε να μου λείψει έντονα γιατί τρέχω» παραδέχτηκε η γνωστή παρουσιάστρια.

 

Όσο για το Μες Στην Καλή Χαρά, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε: «Μου αρέσει το Μες Στην Καλή Χαρά. Δεν είναι πλέον το Μες Στην Καλή Χαρά, όπως το είχα εγώ στο μυαλό μου. Είναι μια άλλη εκπομπή, ωραία όμως», ενώ τόνισε: «Για μένα το Μες Στην Καλή Χαρά ήταν η Ναταλία. Η βασική δομή της εκπομπής είχε να κάνει με την ίδια τη Ναταλία. Τώρα παραμένει στο πλαίσιο του ψυχαγωγικού πρωινού, αλλά όταν αλλάζει η κεντρική παρουσιάστρια αλλάζει όλο το concept μοιραία».

 

Μάλιστα, για τη νέα εκδοχή της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής του Alpha συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι είναι μια παρέα τεσσάρων ανθρώπων και η Κατερίνα – ιεραρχικά να το πάρεις και λόγω της ιστορίας της – έχει δουλέψει περισσότερο από όλους και έχει έναν λόγο παραπάνω. Γενικά, όμως, το κλίμα είναι ομαδικό. Δεν είναι προσωποκεντρική η εκπομπή», ενώ για τη νέα εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται» αρκέστηκε να δηλώσει: «Μου αρέσει πάρα πολύ!».

newest oldest most voted
Notify of
κορακι
Guest
κορακι

Δεν άφησε εκπομπή για εκπομπή που να μην τοποθετηθεί για όλα