Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο έρωτας στη ζωή της και τα σχόλια για τα gay ζευγάρια

1
7
Ντορέττα Παπαδημητρίου Ο έρωτας στη ζωή της και τα σχόλια για τα gay ζευγάρια

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars, αλλά και την προσωπική της ζωή.

 

Για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Από τότε που ξεκίνησα την πορεία µου, έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Κουράστηκα για να τα καταφέρω και είµαι ακόµη στην αρχή. Τον τελευταίο χρόνο –παρά την κρίση και τις δυσκολίες που συνεπάγεται– τα πράγµατα κυλούν καλύτερα στα επαγγελµατικά µου», ενώ για το πόσο άλλαξε η ζωή της με τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars συμπλήρωσε: «Όταν είπα το “ναι”, ήµουν σε µια φάση της ζωής µου που είχα όλη τη διάθεση να µπω σε αυτή την πολύ δύσκολη διαδικασία. Σαφέστατα γνώριζα ότι η τεράστια δύναµη της τηλεόρασης θα µε βοηθούσε επαγγελµατικά, αλλά ήταν και το κοµµάτι του χορού που ήθελα να δοκιµάσω»

 

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε: «Υπό την επήρεια του έρωτα, έχω την καλύτερη ψυχολογία. Νιώθω ότι είµαι ικανή να γκρεµίσω τοίχους και να πετάξω!», ενώ για τη σχέση της με τους γιους της και το μεγαλύτερο παράπονό τους από εκείνη, εξήγησε: «Δεν τους αρέσει να λείπω. Ιδανικά θα ήθελαν να µη δουλεύω και να είµαι συνέχεια στο σπίτι. Προσπαθώ να είµαι συγκαταβατική µαζί τους. Θέλω να πηγαίνω µε τα νερά τους. Ξέρω ότι πρέπει να ζήσουν την παιδικότητά τους, γιατί εγώ τη στερήθηκα ως αθλήτρια». 

 

 

Τέλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ρωτήθηκε ποια θα ήταν η αντίδρασή της αν ένας από τους γιους της αποκάλυπτε πως είναι ομοφυλόφιλος; «Με ενδιαφέρει οι γιοι µου να είναι υγιείς. Να σέβονται τους εαυτούς τους, τους άλλους και τη διαφορετικότητα των ανθρώπων. Να ασχοληθούν µε κάτι το οποίο αγαπούν και να πετύχουν στις ζωές τους. Οποιαδήποτε κατάσταση θα την αντιµετώπιζα µαζί τους» τόνισε η ίδια, ενώ για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών επεσήμανε: «Γιατί όχι; Θα είναι αφελές αν δεν γίνει. Τα gay ζευγάρια πρέπει να έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώµατα µε τα ετερόφυλα».

newest oldest most voted
Notify of
a
Guest
a

Poly se pa@@@ Ntoreta