Ξάνθη: Σπρέι σκόρπισε τον πανικό σε καφέ μπαρ

0
12
Ξάνθη Σπρέι σκόρπισε τον πανικό σε καφέ μπαρ

Πανικός έγινε το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό καφέ μπαρ στην Ξάνθη, όταν, ενώ το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο, ένα σπρέι σκόρπισε τον πανικό!

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν γύρω τις 23.30 όταν ένας εκ των θαμώνων πέταξε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ένα σπρέι, το οποίο φαίνεται πως «έσκασε» στο κέντρο του καταστήματος προκαλώντας έντονη δυσφορία και πανικό στους θαμώνες.

Ανάμεσα σε αυτούς και δύο νεαρές κοπέλες, οι οποίες αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Άμεσα το κατάστημα εκκενώθηκε ενώ στο σημείο έσπευσαν τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική, καθώς και το ΕΚΑΒ.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ξεκαθαρίζει πως δεν σημειώθηκε κάποια έκρηξη, απλώς λόγω του γεγονότος ότι υπήρχε πολύς κόσμος μέσα στο καφέ μπαρ επικράτησε πανικός. Παράλληλα εξηγεί πως το συμβάν αποτελεί ένα μεμονωμένο ατυχές περιστατικό το οποίο δεν χαρακτηρίζει το κατάστημα και πως δεν διατρέχουν κίνδυνο οι πελάτες.

Σε ανακοίνωσή του το κατάστημα αναφέρει για το περιστατικό πως «κάποιος επιτήδειος που βρισκόταν μέσα την ώρα που το μαγαζί είχε αρκετό κόσμο ψέκασε στο κέντρο του μαγαζιού ένα αέριο που προκάλεσε πανικό. Εμείς σαν διεύθυνση και προσωπικό ζητούμε συγγνώμη για αυτό το δυσάρεστο περιστατικό και υποσχόμαστε από εδώ και στο εξής ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και ακόμη πιο καλή διασκέδαση στους αγαπημένους μας πελάτες που μας εμπιστεύονται για τη διασκέδασή τους».