Κατερίνα Λέχου: «Το μυστήριο του γάμου δεν είναι υπογραφή, αλλά ευλογία»

0
2
Κατερίνα Λέχου Το μυστήριο του γάμου δεν είναι υπογραφή αλλά ευλογία

Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα το καλοκαίρι τον άνδρα της ζωής της, Μάνο Στρατάκη.

Και τώρα, η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε γιατί θέλησε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το χαρμόσυνο γεγονός.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Instyle και δεν παρέλειψε να εξηγήσει τι είναι αυτό που την τρομάζει στο γάμο.

«Ήμουν σε μια πολύ περίεργη φάση ψυχικά, ήθελα ησυχία, ήθελα να το ζήσω αυτό και μόνο να μην έχω να ζήσω και όλο το κομμάτι της προετοιμασίας. Δεν είναι μόνο το νταβαντούρι, οι καλεσμένοι και όλα αυτά, πρέπει να κάνεις και μια προετοιμασία. Μπομπονιέρες, στέφανα, κτλ. Πρέπει να τρέχεις καιρό πριν. Σε μια άλλη στιγμή της ζωής μου ίσως και να το επιθυμούσα», δήλωσε και πρόσθεσε:

Στη δεδομένη στιγμή, όμως, δεν είχα και ενεργειακά το απόθεμα για να υποστηρίξω μια τέτοια μεγάλη εκδήλωση».

Επίσης, εξομολογήθηκε τι είναι αυτό που τη φοβίζει στο γάμο.

«Το γάμο τον φοβόμουνα όπως τον φοβάμαι και τώρα. Θεωρώ ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, να το παίξεις καλά και να το κερδίσεις στο τέλος στον απολογισμό. Θέλει διαρκή δουλειά. Με αυτήν την έννοια εννοώ τον φοβάμαι, γιατί έχει πολλές παγίδες η καθημερινότητα.

Για μένα το μυστήριο δεν είναι μια υπογραφή, είναι μια ευλογία. Εγώ δεν πήγα να κάνω πολιτικό γάμο για να ενώσω την περιουσία μου με την περιουσία του συζύγου μου. Πρακτικά δεν αλλάζει τίποτα. Πιο βαθύ γίνεται το πράγμα. Ξαφνικά κοιτάς τον απέναντι, ακουμπάς τα μάτια σου επάνω του και λες τώρα εγώ πρέπει να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Ενώ όταν δεν είσαι κάτω από αυτή τη σκέπη του γάμου λες εντάξει και τι έγινε;».