Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Βραδινή έξοδος

4
3
Αλέξανδρος Μπουρδούμης Βραδινή έξοδος με την νέα του σύντροφο

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης διασκέδασε το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου στο bar Cabaret στο Κολωνάκι, στην σκηνή που εμφανίζεται ο Δήμος Αναστασιάδης. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμηςδιασκέδασε με την συντροφιά της Ρόζμαρι Περάκη.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες διασκέδασαν μαζί, ενώ ούτε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, αλλά ούτε και η Ρόζμαρι Περάκη, έδειξαν να ενοχλούνται ή να νιώθουν αμήχανα από την παρουσία του φωτογραφικού φακού. Την Ρόζμαρι Περάκη έχουμε δει στο παρελθόν στην συντροφιά του Παναγιώτη Μπουγιούρη, και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2010 στην Μύκονο, σε ένα διάστημα που ο ηθοποιός είχε χωρίσει από την Αθηνά Οικονομάκου. Μάλιστα τότε φημολογούνταν ότι ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο είχαν περάσει μαζί Μπουγιούρης – Περάκη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν έχει κρύψει την προσωπική του ζωή και έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από προηγούμενες σχέσεις του, τόσο με την Κατερίνα Παπουτσάκη, όσο και με την Νατάσα Μποφίλιου. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί η σχέση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με την Ρόζμαρι Περάκη και αν θα γεννηθεί ένας νέος έρωτας ή πρόκειται για μια απλή φιλία.

 
newest oldest most voted
Notify of
χαχαααααα
Guest
χαχαααααα

Κρυοπωπος.ακουγεται καλυτερα..

aaa
Guest
aaa

ΚΡΥΟΚΩΛΟΣ@@@@@@@@@

Εγγυηση...
Guest
Εγγυηση...

Για να τον ειχε η Παπουτσακη καλος θα ειναι

κορακι
Guest
κορακι

Εντά@@@ι, την είδαμε, καταχωρήθηκε στη λίστα