Ο Ηλιόπουλος της Χρυσής Αυγής έβαλε το μπλε μαγιό του και έπεσε στα νερά της Ραφήνας

3
2
Ο Ηλιόπουλος της Χρυσής Αυγής έβαλε το μπλε μαγιό του και έπεσε στα νερά της Ραφήνας

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος αποδείχθηκε πως δεν είναι και ο πιο δεινός κολυμβητής αφού αν και τόλμησε να πέσει στα παγωμένα νερά της Ραφήνας κατά τη διάρκεια του καθαγιασμού των υδάτων, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει πρώτος στο σταυρό.

Φορώντας ένα μπλε μαγιό ο βουλευτής της ΧΑ ρίχνει μία κλεφτή ματιά στην κάμερα και δείχνει έτοιμος για τη βουτιά, ωστόσο την τελευταία φάνηκε να διστάζει. Τελικά με μία μικρή καθυστέρηση έκανε τη βουτιά.

newest oldest most voted
Notify of
ωιμε
Guest
ωιμε

οι κομμουνιστες μας λενε οτι θα πεθανουν απο το κρυο στους 5 και 10 βαθμους και κατηγορουν την κυβερνηση σαμαρα που δεν τους αφηνει να αναψουν τα τζακια τους.

ο μανωλης θα ειναι τσιριζα
Guest
ο μανωλης θα ειναι τσιριζα

Οι κουμουνισται δεν πήδηξάνε γιατί αυτοί δεν πιάνουν σταύρο στο χέρι τους. Κατά τα αλλά εκείνους τους αθεους τους θελαν στον αγιασμό.

νικος
Guest
νικος

Ρε τον «φασίστα» τόλμησε να φορέσει μπλε μαγιό; Μαυρομουστακάκη τον προτιμούσες με κόκκινο; Θα προσδιορίζουμε τώρα τους ανθρώπους από τα χρώμα που έχουν τα ρούχα τους; Άει στο δ ι α ο λ ο κω λο φα σι στά κια, δήθεν δημοκράτες της απατεωνιάς και της λαμογιάς.