Μπουτάρης εν δράσει – Κόλλησε αυτοκόλλητο «Είμαι γάιδαρος» σε παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο!

0
3
Μπουτάρης εν δράσει  Κόλλησε αυτοκόλλητο Είμαι γάιδαρος σε παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο

Σε ρόλο… δημοτικού αστυνομικού, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρηςζήτησε το λόγο από έναν οδηγό, ο οποίος είχε παρκάρει παράνομα.

Απουσία της δημοτικής αστυνομίας λόγω της κατάργησή της, κάποιος έπρεπε να αναλάβει δράση για τα αυτοκίνητα που παρκάρουν όπου βρουν. 

Αποφάσισε λοιπόν να το κάνει ο ίδιος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. 

Οπως γράφει το seleo.gr, ο Γιάννης Μπουτάρης περπατώντας στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους νωρίτερα σήμερα, αντίκρισε ένα λευκό βανάκι πάνω στο πλακόστρωτο όπως βλέπετε στις φωτογραφίες. Σταμάτησε και σε ρόλο δημοτικού αστυνομικού ρώτησε τον οδηγό για ποιο λόγο βρισκόταν στον πεζόδρομο. 

«Έχω δουλειά» απάντησε ο νεαρός και πριν προλάβει να συνεχίσει, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης βγάζει από την τσέπη του παλτού του ένα από τα γνωστά αυτοκόλλητα που χρησιμοποιούν οι «ακτιβιστές των πεζοδρομίων» στην πόλη και γράφουν «Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου βρω» και το κολλάει στη μέση του παρμπρίζ του μπροστά στα έκπληκτα μάτια του οδηγού, της κοπέλας του και πλήθος περαστικών.

Μάλιστα ο Γ.Μπουτάρης δεν έμεινε εκεί αλλά βλέποντας λίγο πιο κάτω άλλο ένα φορτηγάκι παρκαρισμένο στον πεζόδρομο ζήτησε τον λόγο από τον οδηγό και όταν εκείνος του είπε ότι ξεφορτώνει εμπορεύματα για κάποιο κατάστημα, ο δήμαρχος πήγε στο ίδιο το κατάστημα για να επαληθεύσει τα λεγόμενά του.