Εξέγερση κρατουμένων στις φυλακές της Κύπρου μετά τη νέα απόπειρα αυτοκτονίας

0
0
Εξέγερση κρατουμένων στις φυλακές της Κύπρου μετά τη νέα απόπειρα αυτοκτονίας

Κι όμως είναι δυνατόν! Νέα  αυτοκτονία σημειώθηκε πριν από λίγο στις κεντρικές φυλακές. Κρατούμενος στην πτέρυγα 1Α βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από συγκρατούμενους του, οι οποίοι τον κατέβασαν. Ο κρατούμενος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης, σε σχέση με υπόθεση ναρκωτικών.

Όπως πληροφορείται το Newsit.com.cy αυτή την ώρα στις κεντρικές φυλακές επικρατεί χαμός, με τους κατάδικους να έχουν εξεγερθεί. Συγκεκριμένα, ανέβηκαν στα κάγκελα και βρίζουν εξαγριωμένοι τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών, τον οποίο και θεωρούν υπεύθυνο για τις απανωτές αυτοκτονίες. 

Οι πληροφορίες που μεταδίδουν ιστοσελίδες εφημερίδων, φέρουν τον κ. Τρυφωνίδη, να έχει κρυφτεί φοβισμένος στο φρουραρχείο.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξεγερθέντες κατάδικοι τα έσπασαν όλα και έθεσαν φωτιά στον χώρο των φυλακών. Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η αστυνομία με τα μέλη της ΜΜΑΔ να ετοιμάζονται να επέμβουν, εάν δεν επιτευχθεί η καταστολή της εξέγερσης από τη διοίκηση των Φυλακών.