Πέθανε 56χρονος Βολιώτης επιχειρηματίας-Άφησε ορφανή την 7χρονη κόρη του

1
2
Πέθανε 56χρονος Βολιώτης επιχειρηματίαςΆφησε ορφανή την 7χρονη κόρη του

Σε ηλικία 56 ετών η καρδιά πρόδωσε, με ύπουλο τρόπο, τον ιδιαίτερα γνωστό πρώην επιχειρηματία στον Βόλο, οικογενειάρχη και πατέρα ενός παιδιού μόλις 7 ετών. Το χαμόγελο από το πρόσωπο του πάντοτε φιλικού και πρόσχαρου Βασίλη Χατζησταματίου έσβησε αιφνίδια, βυθίζοντας σε απαρηγόρητο θρήνο την οικογένειά του, τους συγγενείς, τους φίλους του.

Ολα συνέβησαν σε ελάχιστα λεπτά. Τίποτε δεν προμήνυε το μοιραίο, όταν ο Βασίλης Χατζησταματίου βρέθηκε χθες το πρωί στο δικηγορικό γραφείο του αδερφού του. Ευδιάθετος, όπως πάντα, ούτε που έδειχνε την παραμικρή αδιαθεσία, προχώρησε την ημέρα του ανάμεσα σε συνηθισμένες καθημερινές δραστηριότητες. Είχε περάσει ελάχιστη ώρα από τη στιγμή που έφτασε στο διαμέρισμα της οικογένειάς του στον Αναυρο, με τις σακούλες από τα ψώνια του σουπερ μάρκετ στο χέρι, και περίμενε την κορούλα του να επιστρέψει από το σχολείο, ώστε μαζί με τη σύζυγό του να φύγουν για το σπίτι που διατηρούν στα Πλατανίδια, όταν καθισμένος στην καρέκλα της τραπεζαρίας έχασε τις αισθήσεις του.

Οι προσπάθειες της γυναίκας του να τον συνεφέρει δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα και το τηλεφώνημα που δέχθηκε ο αδερφός του, Νίκος, έμοιαζε με κεραυνό. Εσπευσε στο σπίτι και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ ταυτόχρονα μονάδα του ΕΚΑΒ με καρδιολόγο μετέβη στο διαμέρισμα. Δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Ο θάνατος είχε επέλθει ακαριαία και κανείς δεν πρόλαβε να πράξει το παραμικρό.

Σύμφωνα με τους οικείους του, προ διετίας περίπου ο Βασίλης Χατζησταματίου είχε υποβληθεί σε καρδιολογική επέμβαση, έκτοτε όμως η ζωή του κυλούσε χωρίς προβλήματα υγείας

newest oldest most voted
Notify of
8
Guest
8

AMAN TON ANTROPO KRIMA