Συμβαίνει τώρα: Καταδίωξη με πυροβολισμούς στον Πειραιά

0
1
Πανικός στον Πειραιά από βροχή πυροβολισμών

Από θαύμα κυριολεκτικά δεν θρηνήσαμε θύματα, από το άγριο πιστολίδι σε κεντρικό δρόμο του Πειραιά επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη και Πειραιώς, όταν ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά σκόρπισε τον τρόμο στην πριοχή. 

ΦΩΤΟ NEWSIT - Το αυτοκίνητο είναι αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας
Το αυτοκίνητο είναι αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, πιθανότατα αθίγγανος, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Τότε άρχισε η καταδίωξη μέσα στους δρόμους του Πειραιά. Ο δράστης ήταν τόσο αποφασισμένος να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που δεν σταμάτησε σε κανέναν κόκκινο σηματοδότη. 

ΦΩΤΟ NEWSIT

Επικράτησε χάος, καθώς χτύπησε μερικά αυτοκίνητα και μάλιστα κάποια στιγμή δεν δίστασε και έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε μία μηχανή των αστυνομικών της ΔΙΑΣ. 

Από τον εμβολισμό της μηχανής ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά. 

ΦΩΤΟ NEWSIT

Τότε οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος του, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να τον τραυματίσουν και να τον συλλάβουν. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο δράστης πυροβόλησε και εκείνος εναντίον των αστυνομικών.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε έναν τόσο κεντρικό δρόμο όπως η Γρηγορίου Λαμπράκη ο οδηγός πήγαινε ανάποδα στο δρόμο και από θαύμα δεν προκάλεσε κι άλλους τραυματισμούς. 

Ο δράστης που έχει τραυματιστεί στο γόνατο έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.