Θάνος Πετρέλης:» Περνάω πολλές ώρες με τις κόρες μου»

0
1
Θάνος Πετρέλης Περνάω πολλές ώρες με τις κόρες μου

«Δεν μπορώ να πω αν είμαι καλός ή κακός πατέρας»

H διακοπή της συνεργασίας του με τον Φοίβο, αλλά και η σχέση του με τις κόρες του ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε ο Θάνος Πετρέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του.
 
Σχετικά με τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Φοίβο, αφού μετά από περίπου δέκα χρόνια δεν θα του γράψει τραγούδια για το νέο του άλμπουμ, ξεκαθάρισε: «Εννοείται ότι του είπα να συνεχίσουμε. Ο Φοίβος ίσως θεώρησε ότι ήταν η στιγμή, επειδή υπάρχουν και πολλές ανακατατάξεις. Είδαμε ότι ακόμα και με τη Δέσποινα και με άλλους καλλιτέχνες έχουν κάνει ένα καινούργιο reset. Πιστεύω ότι είναι μια στιγμή που ο Φοίβος ίσως ήθελε να ξεκουραστεί ή να κάνει κάποια άλλα πράγματα. Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω 100% εκ μέρους του. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει «διαζύγιο» με τον Φοίβο, είμαι στην εταιρεία του και είναι δίπλα μου ακόμα και αυτή τη στιγμή. Αφού είπαμε ότι δεν θα γίνει η δουλειά μαζί του, με ρώτησε ποιον σκέφτομαι, που θα ήταν εκείνος που θα μπορούσε να μου κάνει τα τραγούδια. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ο Αλέκος Χρυσοβέργης και ο Σπύρος Γιατράς. Είναι αξιόλογοι, πετυχημένοι, λαϊκοί συνθέτες, οι οποίοι έχουν αφήσει τα διαπιστευτήρια τους όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για ένα άλμπουμ που έχει μόνο δικά τους τραγούδια, εξ ολοκλήρου δική τους δουλειά», είπε ο τραγουδιστής στο περιοδικό «Λοιπόν».
 
Όσο για το ποια είναι η σχέση του με τις κόρες του; «Δεν μπορώ να πω αν είμαι καλός ή κακός πατέρας. Έχω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου από κάποιους φίλους μου, που δουλεύουν τη μέρα και δεν βλέπουν καθόλου τα παιδιά τους ή τα βλέπουν 2-3 ώρες. Και στις δύο να ξυπνήσω, την ώρα που επιστρέφουν από το σχολείο, μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθούν και θα φύγω, έχω 6-7 ώρες περισσότερο ωφέλιμο χρόνο μαζί τους. Έχω όσο το δυνατόν μπορώ μεγαλύτερη επαφή και σχέση με τα παιδιά μου», συμπλήρωσε.