Γιώργος Σαμπάνης: Αναβολή λόγω… κατάθλιψης

5
2
Γιώργος Σαμπάνης Αναβολή λόγω… κατάθλιψης

Στις 15 Μαΐου θα κλείσει τα 31 του χρόνια, ενώ την τελευταία πενταετία έχει δει το όνομα του όχι μόνο να «υπογράφει» μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες καταξιωμένων τραγουδιστών, αλλά και πρώτο στη μαρκίζα της νυχτερινής διασκέδασης, με πολλά δικά του σουξέ.

Ωστόσο, για τον Γιώργο Σαμπάνη το «κεφάλαιο» των στρατιωτικών του υποχρεώσεων παραμένει σε εκκρεμότητα, εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων, όπως τουλάχιστον διαπιστώνουν οι στρατιωτικοί γιατροί του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ένθετου της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το Secret, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας στο Στρατιωτικό νοσοκομείο αιτούμενος αναβολή στράτευσης εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια. Δημοσιογραφικές πηγές από το ιατρικό, αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό του «414» αποκαλύπτουν στο «Secret» ότι ο Γιώργος Σαμπάνης εμφανίστηκε ενώπιον των επιστημόνων της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου κρατώντας στο ένα χέρι την κλήση στράτευσης και στο άλλο παλαιότερες γνωματεύσεις ιατρών, με βάση τις οποίες πάσχει από «χρόνια καταθλιπτική συνδρομή», για την οποία ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Ο τραγουδιστής και επιτυχημένος δημιουργός πέρασε από επιτροπή ψυχιάτρων, οι οποίοι κατέληξαν στο ότι τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν μπορούν στην παρούσα φάση να του επιτρέψουν να παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης.

 
newest oldest most voted
Notify of
abc
Guest
abc

oustttttttttttttttttttttt

lazycat
Guest
lazycat

οξωωωωω

δηλαδή
Guest
δηλαδή

είναι εν δυνάμει καταθλιπτικός όπως όλοι στην Ελλάδα. αρα να μην πάει κανείς

Σοφία Μπόγρου
Guest
Σοφία Μπόγρου

Το παλικάρι έχει πρόβλημα. Μη τον κατηγορείται. Ακόμα και εάν δεν έχει κατάθλιψη, θα την αποκτήσει όταν χάσει το εύκολο παραδάκι και υπηρετήσει την πατρίδα.

ρε τον καριερίστα (βυσμα)
Guest
ρε τον καριερίστα (βυσμα)

σα δεν ντρέπεται λέω εγώ για 9 μήνες πως κάνει έτσι; τάχα μου χτίζει καριέρα